Ana sayfa Sosyal Medya Tozluyaka’nın Zeyno’su Serra Pirinç, sosyal medyada Ebru Şahin ve Cemre Baysel’i bile geride bıraktı!

Tozluyaka’nın Zeyno’su Serra Pirinç, sosyal medyada Ebru Şahin ve Cemre Baysel’i bile geride bıraktı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Tozluyaka dizisi bu sezona bomba gibi düştü. İlk bölümünden itibaren büyük ses getiren dizi kadrosundaki genç oyuncuların da büyük bir çıkış yapmasını sağladı. Dizide Zeyno karakterini canlandıran Serra Pirinç bir anda öylesine popüler oldu ki Ebru Şahin, Cemre Baysel, Su Burcu Yazgı Coşkun’u bile geride bıraktı.

Sosyal medya paylaşımlarını düzenli olarak takip ederek raporlayan Abda’nın 2-8 Ağustos En Popüler Kadın Oyuncular raporunun birincisi 91 bin 100 paylaşımla Serra Pirinç oldu. Genç oyuncu, Tozluyaka’da canlandırdığı tuttuğunu koparan Zeyno karakteriyle herkes tarafından çok sevildi. Pirinç, aynı dizide Ege’yi canlandıran Özgür Foster’la çok iyi bir ikili oldu.

Serra Pirinç, listenin ikincisi olan Ebru Şahin’i çok ciddi bir farkla geride bıraktı. Kış sezonunun başında yayınlancak tek bölümle ekranlara veda edeceği belirtilen Destan’ın başrol oyuncusu Ebru Şahin, düğünü ve balayı ile sosyal medyada gündem olmuştu. Ebru Şahin hakkında hafta boyunca 44 bin 600 paylaşım yapıldı.

Tozluyaka’nın Zeyno’su Serra Pirinç, sosyal medyada Ebru Şahin ve Cemre Baysel’i bile geride bıraktı! 7

Listenin üçüncüsü ise Özge Yağız. Baba dizisinde rol alan ve yeni sezonda yine bu diziyle izleyicinin karşısına çıkacak olan Özge Yağız hakkında yapılan paylaşım sayısı 38 bin 900 oldu. Kardeşlerim dizisinin çok sevilen Asiye karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun ise Özge Yağız’ın arkasından geldi.

Henüz 25 yaşındaki Serra Pirinç dizi setlerine 2017 yılında Bizim Hikaye dizisiyle adım attı. Vuslat, Mucize Doktor, Kağıt Ev ve Saklı dizilerinde rol aldı. Serra Pirinç, Tozluyaka dizisinde mahallenin bıçkın genç kızı Zeyno’yu canlandırıyor.

Aslında son derece iyi kalpli ve yumuşak bir genç olan Ege ile tuttuğunu koparan ve hiç kimseden korkmayan Zeyno’nun aşkı daha uzun süre konuşulacak gibi. Zira reytinglerde çok başarılı giden Tozluyaka, kış sezonunda da devam edebilir ve Kardeşlerim’in karşısına rakip olarak çıkabilir.