Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül’ün herkesi şaşkına çeviren müthiş yükselişi!

Neslihan Atagül’ün herkesi şaşkına çeviren müthiş yükselişi!

tarafından ker_def

Yaprak Dökümü’nün usta ismi Güven Hokna Teve2’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunduğu programın konuğu olan usta oyuncu, Yaprak Dökümü dömeninde sete gelen Neslihan Atagül’ün bu noktalara geleceğini hiç tahmin etmediğini anlattı.

Hokna, “Yaprak Dökümü zamanında Neslihan çok küçücük, çok zarifti. İzmit’te oturuyordu. Sete şehir dışından anneciği ile gelir giderdi. Bu kadar ilerleyebileceğini kimse tahmin etmezdi, ben de etmedim. Birbiri ardına yaptığı sinema filmleri gerçek Neslihan’ı ortaya çıkardı. Çok güzel, çok hoş bir kızdı” diye konuştu.

Atagül, 2006 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde gerçekten de müthiş bir sıçramaya imzasını attı.

20 Ağustos 1992 İstanbul doğumlu olan Neslihan Atagül, Yaprak Dökümü dizisinde 5 sezon boyunca Deniz karakterine hayat vermişti. Daha sonra İlk Aşk isimli filmde Bahar’ı canlandıran ardından Araf dizisinde Zehra karakterine hayat veren Atagül, Canım Babam dizisinde Pınar oldu. Hayat Devam Ediyor dizisinde Şirin Bakırcı karakteriyle kendini gösteren Atagül, daha sonra ise Kalbim Seni Seçti dizisinde Melis karakterine hayat verdi.

Atagül’ün asıl çıkışa imza attığı dizi ise eşi Kadir Doğulu ile tanıştığı Fatih Harbiye oldu. Kara Sevda dizisindeki Nihan karakteri ise oyuncunun ününü ülke sınırları dışına taşırdığı yapım olarak kayda geçti. Senden Bana Kalan filminde Elif olarak izlediğimiz Atagül, en son Dip dizisinde geçtiğimiz sezon Bilge karakterine hayat vermişti.