Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nesrin Cavadzade bir gününü nasıl geçirir?

Nesrin Cavadzade bir gününü nasıl geçirir?

tarafından ker_def

Nesrin Cavadzade’nin 13 yıldır en yakın dostları! Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade son 1 yılda neredeyse boş bir an geçirmedi. Bizim Hikaye dizisinden Yasak Elma’ya geçiş yaptı.

Cemil Şov isimli film bitti ardından Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmini yaptı.

Setten sete koşan ve bu yoğun tempoda tatil de yapamayan Cavadzade, bazı zamanlar projelerin çakışması nedeniyle de bir setten diğer sete koşuşturma içinde yaşadı.

Ünlü oyuncu Alem dergisindeki röportajında “Özetle geçtiğimiz yaz çalışmaktan tek bir gün tatil yapamadım ve bir ara gerçekten beynim alev alacakmış gibi hissettim. Ama Allah başka dert vermesin tabii” ifadelerini kullandı.

Bir gününü nasıl geçirdiğini de anlatan oyuncu, 13 yıldır en yakın dostlarının ise kedileri olduğunu belirtti.

Nesrin Cavadzade bir gününü nasıl geçirir? 7

İşte Cavadzade’nin bir günü nasıl geçirdiğinin detayı:

“Sette. Şaka bir yana çalışmadığım ve kendime zaman ayırabileceğim günler azınlıkta olsa da kendime çok iyi bakmaya çalışıyorum. Erken uyanıyorum, kedilerime vakit ayırıyorum (13 yıllık en yakın dostlarım onlar), evde kahvaltı yapıyorum, spora gidiyorum, sevdiğim bir kafede oturuyorum, sevdiğim arkadaşlarımı görüyorum, haftada en azından bir günü bakım günü ilan edip masaja ya da cilt bakımına gidiyorum, her zaman güzel besleniyorum. Üç aşağı beş yukarı hayatım böyle geçiyor.”

Bu yoğun tempo ile nasıl baş ettiği konusunda da detaylar veren oyuncu, gereksiz bulduğu ve enerjisini düşürecek hiçbir şey yemiyor veya düşünmüyor…

Cavadzade, ” Ketojenik besleniyorum ve meditasyon yapıyorum. Enerji konusunda danışmanlık aldığım birisi var. Bana hayatımın her bir alanına nasıl sevgi aşılayabileceğimi öğretiyor. Yani yolunda gitmeyen ve beni üzen meselelere bile sevgi enerjisiyle yaklaştığımda mucizevi değişiklikler olabiliyor. Kolay değil tabii ama öğreniyorum” diyerek de kendisine çok dikkat ederek yaşadığını vurguladı.