Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nesrin Cavadzade ile Yiğit Kirazcı’nın aşk haberi çıkmasın diye büyük çabası!

Nesrin Cavadzade ile Yiğit Kirazcı’nın aşk haberi çıkmasın diye büyük çabası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nesrin Cavadzade ile Yiğit Kirazcı’nın karşılıklı jestleri görülmeye değer! Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminin galasında Yiğit Kirazcı ile Nesrin Cavadzade’nin karşılıklı birbirlerini övmeleri dikkatleri çekti. Magazin gündemine aşk haberleri ile düşmek istemeyen ikili aralarında bir şey olmadığını da belirtti.

Nesrin Cavadzade, “Yiğit benim için fazla yakışıklı. Ben çirkin seviyorum” diye konuştu. Yiğit Kirazcı da “O da benim için fazla güzel” ifadelerini kullandı.

Cavadzade, Kirazcı ile çok zorlu sahnelerde oynadıklarını hatırlattı ve “Altından kalkmamız gereken şey oldukça zordu. Yiğit her anlamda bana destek oldu, çok tatlı bir insan” dedi.

Kirazcı da aynı şekilde partnerini övdü. Kirazcı, “Kendisi de öyle. Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Keşke bu kadar güzel şeyleri söyleyecek kadar tecrübem olmasaydı diye düşünüyorum. Çok iyi bir insan, müthiş bir insan. Çok mutluyum onunla partner olduğum için, çok yardımcı oldu bana” ifadelerini kullandı.

Nesrin Cavadzade ile Yiğit Kirazcı'nın aşk haberi çıkmasın diye büyük çabası! 7

Ayrıca geçtiğimiz gün Cavadzade, instagram hesabından galadan fotoğraf paylaşmış ve Yiğit Kirazcı’nın oyuncuya bakışları sosyal medyada çok konuşulmuştu.

İşteUçankuş TV’de yayınlanan o röportaj: