Ana sayfa Kim Kimdir? Oğuzhan Kayra Koç kimdir?

Oğuzhan Kayra Koç kimdir?

tarafından ker_def

Genç oyuncu Oğuzhan Kayra Koç, baş rolde yer aldığı yeni dizisi “Sevdim Seni Bir Kere” ile ekranlara dönüyor. Rol aldığı ‘Vatanım Sensin dizisinin ardından ilk baş rolüyle izleyici karşısına çıkacak olan Koç, heyecanını şu sözlerle ifade etti:

“Her ne kadar temposu yüksek de olsa diziyi keyifle çekiyoruz. Ümit ediyorum ki izleyici de keyifle izler. Canlandırdığım karakter ile benzer yönlerimizin olması ayrıca heyecan veriyor. Her gün izleyicilerimizin evlerine konuk olacağız. Onlar için oyuncudan ziyade akraba ilişkisi kuracağımı düşünüyorum. Bu da ayrı güzel bir duygu. İlk başrol deneyimim sorumluluğu ve yoğunluğu da beraberinde getiriyor ama değiyor. Seyirciye laik olmak için çalışıyoruz.”

Oğuzhan Kayra Koç kimdir? 8

Dizide ‘Ozan’ adlı asi bir genci canlandıracak olan Oğuzhan Kayra Koç, yapımcılığını Focus Film’in üstlendiği ve hafta içi her gün Star TV’de yayınlanacak olan dizide Yağmur Çokgenç ile başrolleri paylaşacak. Dizi, 9 Eylül’de Star TV’de başlıyor.

Dizinin 1. bölüm fragmanı:

OĞUZHAN KAYRA KOÇ KİMDİR?

28 Ocak 1998 de Ankara’da doğan Oğuzhan Kayra Koç 3 kardeştir ve 21 yaşındadır. 185 cm boyunda ve 73 kg olan Oğuzhan Kayra Koç Ankara’da eğitim hayatını sürdürmüştür. İvedik OSB’de meslek lisesi eğitimi alan Oğuzhan Kayra Koç 2012 yılında daha 14 yaşındayken tiyatro yapmaya başlamıştır.

Oğuzhan Kayra Koç kimdir? 9

Ankara Akademi Sanat Tiyatrosu’nda ilk eğitimlerini alan ve Tiyatroya aşırı ilgisi olan Oğuzhan Kayra Koç oyuncu olmayı daha o yaşlarda kafasına koymuştur. Kubilay Karaburçak ve Çağrı Bayrak gibi isimlerden oyunculuk eğitimleri alan Oğuzhan Kayra Koç eğitimlerini tamamlayınca dizi oyuncusu olabilmek için İstanbul’a taşınmıştır. Peter Pan Müzikali, Çanakkale Mahşeri, The Passangers gibi tiyatro oyunlarında başrollerde yer alarak önemli bir oyunculuk deneyimi kazanmıştır. Oğuzhan Kayra Koç psikopat bir karaktere hayat vermeyi istiyor. At binmeyi ve dövüş sporlarını çok seven Oğuzhan Kayra Koç Vatanım Sensin, Hayat Şarkısı ve Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi diziler de yer almıştır.