Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade o sözü söyledi, sosyal medyada binlerce kişi fotoğrafını yolladı!

Nesrin Cavadzade o sözü söyledi, sosyal medyada binlerce kişi fotoğrafını yolladı!

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisinde Şahika karakteri ile izlemekte olduğumuz ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, sadece dizisi ile değil rol aldığı Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmiyle de gündemde yer almakta.

Ünlü oyuncu,sosyal medya paylaşımları ile de dikkatleri üzerine çekiyor. İtalya, Floransa’dan bir paylaşım yapan oyuncu, hayranlarını yine mest etti.

Nesrin Cavadzade o sözü söyledi, sosyal medyada binlerce kişi fotoğrafını yolladı! 7

Cavadzade, erkekler konusunda yaptığı açıklama ile de çok konuşulmuştu. “Çirkin erkek” sevdiği şeklindeki sözlerine açıklama getiren ünlü oyuncu, Hürriyet’ten Hakan Gence’ye şunları söyledi:

“Filmdeki partnerimle aramızda bir şeyler olduğuna dair haberler çıkmıştı. Filmin lansmanında bunları soracaklarını bildiğim için anneannemin hikâyesini anlattım. Şöyle ki dedem çok yakışıklı bir adamdı ve kadınlar onu rahat bırakmazdı.

Anneannem her zaman “Koca dediğin maymundan hallice olur, sakın yakışıklı adama âşık olmayın” derdi. Bunu söyledim. Sonra başım büyük belaya girdi. Sosyal medyadan erkekler “Nesrin şansım var mı?” diye binlerce abuk sabuk fotoğraf yolladı.”

Oyuncu, bir itirafta da bulundu ve kafasını yaşayamadığı aşkların meşgul ettiğini söyledi. Cavadzade, “Bir şey yaşanamadığı zaman aşk, yaşandığı zaman ilişki oluyor. Benim de kafamı, yüreğimi hep olamayan, yaşayamadığım aşklar meşgul etti” ifadeleriyle dikkatleri çekti.