Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade’ye Bizim Hikaye’deki rol arkadaşından tarz iltifat!

Nesrin Cavadzade’ye Bizim Hikaye’deki rol arkadaşından tarz iltifat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Nesrin Cavadzade’nin Bakü’de küçüklük halleri! Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Yasak Elma dizisinde Şahika karakterine hayat veren ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, performansı ile göz dolduruyor. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da dikkat çeken oyuncu, takipçilerine farklı hallerini sunuyor.

Ünlü oyuncu, koronavirüs salgını nedeniyle dışarıda serbestçe dolaşmanın risk taşıdığı bu günlerde yıllar önce Bakü’de çekilen bir fotoğrafını yayınladı. Azerbaycan doğumlu olan oyuncu, 7-8 yaşlarında Bakü’de arkadaşları ile birlikte çekilen fotoğrafta soldan ikinci sırada bulunuyor.

Nesrin Cavadzade'ye Bizim Hikaye'deki rol arkadaşından tarz iltifat! 8

Cavadzade, “Dışarıda serbestçe gezebildiğimiz yıllar, Bakü” notu ile fotoğrafı yayınladı. Takipçilerinden çok sayıda iltifat alan oyuncuya “O zamanlardan belliymiş güzel olacağın” şeklinde yorum geldi.

En son Aşk Ağlatır dizisinde izlediğimiz Yağız Can Konyalı ise “Ben hep tarzdım diyorsun” yorumunda bulundu. Hatırlanacağı üzere Cavadzade ve Konyalı, bir önceki dizileri Bizim Hikaye’de birlikte rol almıştı.

Nesrin Cavadzade'ye Bizim Hikaye'deki rol arkadaşından tarz iltifat! 9

Nesrin Cavadzade ayrıca koronavirüsün hayvanlardan yayılmadığını da hikaye bölümünden belirtti ve “Onlardan bulaşmıyor evdeki hayvanlarınıza daha da iyi anna baba olmanızın tam sırası” mesajını verdi.