Ana sayfa Dizi Arşivi No 309 | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

No 309 | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Furkan Palalı ve Demet Özdemir’in başrol oynadığı ‘No 309’ dizisi hem izleyenleri güldürdü hem de romantik anlar yaşattı. Fox ekranlarında 2 sezon devam eden dizi reytinglerde de üst sıralarda yer aldı…

Şimdilerin en popüler en sevilen kadın oyuncularından Demet Özdemir ilk çıkışını ‘No 309’la yaptı. Mutlu sonla biten dizide yıldızı parlayan bir başka oyuncu İrem Helvacıoğlu oldu. O da şu sıralar adından sıkça söz ettiriyor…

No 309 | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: FOX

Yapımcı: Gold Film

Türü: Romantik-Komedi

Yayın Tarihi: 1 Haziran 2016

Bitiş Tarihi: 25 Ekim 2017

Sezon Sayısı: 2

Mekan: İstanbul

Bölüm sayısı: 65

Süresi: 145 dakika

Müzik: Buray

Başrol: Demet Özdemir, Furkan Palalı

Oyuncular: Sumru Yavrucuk, Suat Sungur, Erdal Özyağcılar, Nurşim Demir, Gökçe Özyol, Cihan Ercan, Özlem Tokaslan, Sevinç Erbulak, Fatma Toptaş, İrem Helvacıoğlu

Senarist: Aslı Zengin, Banu Zengin

Yönetmen: Hasan Tolga Pulat

TÜM HABERLER

‘No 309’ dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Diziyle ilgili tüm haberleri okumak için lütfen tıklayınız..

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Twitter: https://twitter.com/no309fox

Facebook: https://www.facebook.com/NO309FOX

Instagram: https://www.instagram.com/No309fox/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCCXuXxtxpgEXZkHfbSOrBSQ

Resmi internet sayfası: https://www.fox.com.tr/No-309

HİKAYESİ

Lale üniversitede tarih öğretmenliği bölümünden yeni mezun olmuş iş aramaktadır. Atama durumunu düşünüyorken bir evlilik görüşmesi teklifi karşısına çıkar ve kabul eder. Tanışacağı randevu yerine gider doktorluk mesleği yapan Onur isimli biriyle buluşacaktır. Fakat Dr Onur aksaklıklardan dolayı randevuya gidememiş, Lale tesadüfen iş adamı olan farklı bir Onur ile tanışır. İsimler aynı olduğundan konuşup akşamı değerlendirmeye başlarlar. Başlangıçta elektrikleri tutmamış sonrasında da zamanı akışına bırakmışlardır. Yiyip eğlenelim derken içkinin dozu fazla kaçınca bir otele gitmişler ve otelin 309 nolu odasında geceyi geçirmişlerdir. Dizinin ismi de buradan gelmektedir. Bu geceden sonra Lale hamile kalır fakat sarhoş olduğu için gece yaşadıklarını hatırlamadığından hamileliğini geç fark edecektir. Lale sağlığındaki değişiklikler için doktora gider ve hamile olduğunu öğrenir.

No 309 | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

Otoriter bir anneye sahip olan Lale bu durumdan çok üzgündür. Çocuğu aldırmakta geç kaldığı için mecbur doğuracaktır. Durumu çok sert karşılayan anne ile birlikte Onur Sarıhan’ı aramaya başlarlar ve tesadüfen bir gazete güpüründe görürler. Anne ve kız Onur’u büyük uğraşlar sonucu evliliğe ikna etmişlerdir. Pelin Su ile nişanlı olan Onur’un nişanları Lale’nin hiç hesapta olmayan bebeğiyle bozulur. Pelin Su kıskançlık krizleri yaşarken zamanla Lale ile Onur birbirlerine yakınlaşmaya başlar ve aşık olurlar. Bu genç çifti ayırmaya henüz kimsenin gücü yetmemiştir. Büyük dede vefatından sonraya kim önce Sarıhan ailesine torun verirse mirasın büyük kısmı ona kalacaktır açıklamasını yaptığı bir video bırakmıştır. Bunu bilen eltiler ilk torunun sahibi olma yarışına girmişlerdir. Bu vesileyle de Onur’un Lale ile evlenmesine annesinin ikna olması zor olmamıştır.

MEKANLAR

Dizinin ilk bölümleri İzmir Karşıyaka’da çekilirken, sonrasında İstanbul’da devam edildi. Demet Özdemir’in canlandırdığı Lale karakterinin hem çiçeklik yaptığı hem de yaşadığı ev Rasathane Çengelköy’de Çiçek bahçesi. Furkan Palalı’nın hayat verdiği Onur karakterinin yaşadığı lüks villa ise Tuzla’da.

KARAKTERLER

Demet Özdemir-Lale

Furkan Palalı-Onur

Sumru Yavrucuk-Songül

Suat Sungur-Fikret

Erdal Özyağcılar-Yıldırım

Nurşim Demir-İsmet

Gökçe Özyol-Kurtuluş

Cihan Ercan-Erol

Özlem Tokaslan-Yıldız

Sevinç Erbulak-Betül

Fatma Toptaş-Nilüfer

İrem Helvacıoğlu-Pelinsu

Pelin Uluksar-Nergis

Murat Tavlı-Samet

Ceren Taşçı-Filiz

Fatih Ayhan-Doktor Onur

Eda Özel-Şebnem

Ömrüm Nur Çamçakallı-Gülşah

No 309 | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

YURT DIŞI ETKİSİ

FOX’ta yayınlanmış olan ve FOX Networks Group Content Distribution (FNGCD) bünyesinde yurt dışı satışı gerçekleştirilen Türk içeriklerinin temsilciliğini Calinos Entertainment üstlendi. No 309 dizisi de yurt dışında birçok ülkeye satışı yapılan yapımlar arasında yer aldı. No 309 dizisinin 22 ülkeye satışı gerçekleştirildi. Büyük beğeniler kazanan yapım sayesinde Demet Özdemir’in popülerliği hızlı bir yükseliş sergiledi.

ETKİLEYİCİ SAHNELER

‘No 309’ dizisinde birçok etkileyici sahne bulunuyor. Dizinin hayranları halen bu sahneleri youtube üzerinden izlemeye devam ediyor.

Lale’nin geçirdiği baygınlık herkesi korkutuyor!

Lale hamile mi?

Hamile Lale, karpuz arzuluyor…

Dizinin finalinde Lale ve Onur’un aşkında mutlu son!

JENERİK MÜZİĞİ

‘No 309’ dizisinin beğeni toplayan jenerik müziği başarılı şarkıcı Buray’a ait… İşte o etkileyici jenerik müziği…

TÜM BÖLÜMLER

No 309 dizisi için youtube’da resmi bir kanal açıldı. Dizinin müziklerinden oluşan klipler, etkileyici sahneler, fragmanlar ve tüm bölümler bu kanalda yayınlandı.

Youtube’da yer alan dizinin tüm bölümlerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.