Ana sayfa Kadın Haberleri Babil dizisinin Eda’sı Nur Fettahoğlu’nun kafası fena karışık!

Babil dizisinin Eda’sı Nur Fettahoğlu’nun kafası fena karışık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimlerin ev halleri sosyal medyada çok konuşuluyor.Babil dizisinde Eda karakteri ile ekranda yer almakta olan ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, instagram hesabından bunaldığını anlatan bir paylaşım yaptı.

Mutsuz bir fotoğrafını paylaşan ve duygularının da karışık olduğunu ifade eden Nur Fettahoğlu’na Çiğdem Batur’dan sakin olma tavsiyesi geldi. Fettahoğlu ile aynı durumda olduklarını belirten birçok takipçisi de oldu.Bir takipçi, “Hepimiz ortaya karışık bugünlerde, geçer biraz sabır, umutları kaybetmemek lazım” diye yazdı.

Babil dizisinin Eda'sı Nur Fettahoğlu'nun kafası fena karışık! 7

Oyuncu geçtiğimiz gün de sıkıldığı bir an tüm bu yaşananların geçeceğine dair ifadelerle takipçilerine moral vermişti. Fettahoğlu, “Nasıl da nefret dolu içleriniz. Sevgi iyi gelir kayıp ruhlara. Sarın birbirinizi, sahip olduğumuz her şeye bin şükür.”

Geçtiğimiz sezon Kardeş Çocukları dizisinde rol alan ve yeni sezona da bu dizi ile başlayan Nur Fettahoğlu yapımın kısa sürede ekrandan silinmesinin ardından Star TV’deki Babil ile anlaşmış ve Eda karakteri ile de büyük beğeni toplamıştı.

Sette çalışmalar durdurulduğu için dizinin yeni bölümleri yayınlanmıyor ve oyuncuların ne zaman sete çıkabilecekleri de bilinmiyor.