Ana sayfa Dizi Haberleri Nur Fettahoğlu’na bravo! Setten ilk fotoğrafı paylaştı ama Babil değil!

Nur Fettahoğlu’na bravo! Setten ilk fotoğrafı paylaştı ama Babil değil!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nur Fettahoğlu, Kardeş Çocukları isimli dizinin ardından geçtiğimiz sezon Babil dizisinde oynamaya başlamıştı. Star TV’de yayınlanan diziye, 10 bölüm sonra karantina nedeniyle ara verilmişti. Sezon finali de çekilmeyen dizinin sezona erken vedasıyla Nur Fettahoğlu da kızı ve eşi ile birlikte uzun bir tatile çıkmıştı.

Sosyal medyayı hayli etkin kullanan isimlerden birisi olan Nur Fettahoğlu, yaptığı paylaşımlarla yaz boyunca takipçilerini de mutlu etti. Oyuncu, doğallığı, samimi pozları ve güzelliğiyle takipçilerinin de ilgiyle izlediği bir isim. Oyunculuğuyla da konuşturan Nur Fettahoğlu, Ay Yapım’ın Babil dizisinde Halit Ergen’in oynadığı İrfan karakterinin eşi Eda rolünde.

Nur Fettahoğlu'na bravo! Setten ilk fotoğrafı paylaştı ama Babil değil! 9

Oyuncu, dizinin yeni sezon çekimlerinin başlamasıyla bir süre önce tatilini bitirip İstanbul’a dönmüştü. Ancak onu bekleyen zorlu bir süreç var! Zira oyuncu, aynı zamanda Aslı Kızmaz’ın ‘Benden Ne Olur?’ isimli kitabından uyarlanan filmde de Hazal Kaya’nın ablası rolünde oynayacak. Onur Tuna, Selin Şekerci, Enis Arıkan’ı buluşturan filmin çekimleri de bir kaç gün önce başladı.

Nur Fettahoğlu’nun aynı anda hem çok iddialı bir proje olan Babil’de yer alması ve aynı zamanda yine çok konuşulacak bir filmde oynaması büyük başarı! Oyuncunun aynı anda iki projeyi nasıl yürüteceği merak konusu ama anlaşılan o bu işin altından kalkacağından hayli emin!

Nur Fettahoğlu, Babil dizisinin setinden bir kaç gün önce bir paylaşım yapmıştı. Dün ise Med Yapım imzalı filmin setinden aşağıdaki paylaşımları yaptı…

Nur Fettahoğlu'na bravo! Setten ilk fotoğrafı paylaştı ama Babil değil! 10 Nur Fettahoğlu'na bravo! Setten ilk fotoğrafı paylaştı ama Babil değil! 11