Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı 25 Şubat – 3 Mart haftalık Boğa burcu yorumunda geçmişe takılmayın mesajı

Nuray Sayarı 25 Şubat – 3 Mart haftalık Boğa burcu yorumunda geçmişe takılmayın mesajı

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı’nın haftalık burç yorumlarına büyük ilgi var. Google’da Nuray Sayarı burç yorumları yoğun şekilde aranıyor. Peki bu haftanın burç yorumlarında neler var? Burcunuz size ne diyor? Burcunuza göre bu hafta şanslı ve şanssız olduğunuz konular hangileri.

Nuray Sayarı, 25 Şubat – 3 Mart haftalık burç yorumlarını Beyaz TV ekranında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında açıkladı.

İşte Nuray Sayarı’nın haftalık burç yorumunda Boğa burcunun 25 Şubat – 3 Mart haftasında dikkat etmesi gereken noktalar:

Sevgili Boğalar, çok ahlaklı bir burçsunuz. Ahlaklı ve çalışkan. Bu hafta iş ahlakınız sayesinde başarıyı elde edeceksiniz. Aşka biraz daha kıymet verin. Size haksızlık edenlere şükredin bu hafta, siz kazançlı çıkacaksınız. Mide ve bağırsak hastalıklarına dikkat. Devamlı şükredin bu hafta. Herkesi sevin, bırak senin gerçek dostun Yaratan olsun. Şartlarınızı yumuşatın. Aşkta şartlarınızı zorlaştırmayın, eşinizin sizi anlaması için ambiyans yaratın. Belki partneriniz geçmişi fazla düşünmenizi sevmiyor, fark edip dikkatli olun. Bu hafta geçmişe ait mevzular tekrar gündem olacak. Geçmişe bu hafta takılmayın. Biraz daha esnek ve rahat olun bu hafta. Karşınızdaki insan sizi sizin gibi kucaklamıyor olabilir, partneriniz size sizin gibi dokunmuyorsa şartları yumuşatın. Belki bir süreçten geçiyor, çok fazla onun hatalarından bahsetmeyin ona. Sıkıntı yapıp bağırsak problemi yaşamayın. Bağırsak ikinci beyinimiz.  İşsiz bir boğa burcuysanız, haftanın 3.günüyle birlikte mutluluk yüzünüze gülecek. Hiçbir konuda iddiacı olmayın.