Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı 25 Şubat – 3 Mart haftalık İkizler burcu yorumunda bir tek aşkta şans yanınızda

Nuray Sayarı 25 Şubat – 3 Mart haftalık İkizler burcu yorumunda bir tek aşkta şans yanınızda

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı’nın haftalık burç yorumlarına büyük ilgi var. Google’da Nuray Sayarı burç yorumları yoğun şekilde aranıyor. Peki bu haftanın burç yorumlarında neler var? Burcunuz size ne diyor? Burcunuza göre bu hafta şanslı ve şanssız olduğunuz konular hangileri.

Nuray Sayarı, 25 Şubat – 3 Mart haftalık burç yorumlarını Beyaz TV ekranında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında açıkladı.

İşte Nuray Sayarı’nın haftalık burç yorumunda İkizler burcunun 25 Şubat – 3 Mart haftasında dikkat etmesi gereken noktalar:

Sevgili İkizler, gereksiz gerginlikler nedeniyle zor durumda kalabilirsiniz. Aşk hayatınızda şanslı bir dönemden geçiyorsunuz. Sizi bir hayli zora sokacak mali durumunuzla ilgilenmelisiniz. Bu hafta gereksiz gerginlikleriniz nedeniyle zor durumda kalabilirsiniz. Ortamları lüzumsuz germeyin. Hem üzülen hem üzülen siz olursunuz. Özgür irade özgür kader ya orada davranışlarınıza dikkat ederseniz, olaylar güzel olur. Aşk hayatınızda şanslı bir döneme giriyorsunuz. Yalnız olan ikizler burçları şanslı döneme giriyorsunuz. İkizler çocukları olanlar, bu hafta hayatlarınızın partneriyle tanışabilirsiniz. Adım atacağınız ilişkiler bireysel yaşantılarınızda hayırlı yuvalar kuracak bi haftadasınız. Kendi kendinizi girmeyin. Para kazanıp harcamak içindir, ihtiyaç içindir. Evde durup bakmak içinse hiç tutmayın paranızı. Bir yatırım yapın mutlaka. Seyretmek için para tutumayın, hiç bir işe yaramayacak o para. Kendinize bu hafta değer verin.