Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı AKREP Burcu 11-17 Şubat Haftalık Burç Yorumu

Nuray Sayarı AKREP Burcu 11-17 Şubat Haftalık Burç Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, burç yorumlarıyla takipçilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Beyaz TV’de Hayatta Her Şey Var programına konuk olan Sayarı, ekran başındaki izleyicilerin merakla bekledikleri haftalık burç yorumlarını yaptı.

Bu hafta burçları neler beklediğinin yanıtlarını tek tek veren Nuray Sayarı, bu hafta sizleri bekleyen fırsatları ve tehlikeleri anlattı.

11-17 Şubat Haftası için yorumlarda bulunan Nuray Sayarı, AKREP BURCU için şu bilgileri verdi:

Sevgili Akrepler, herkesi y oran, sizi yoran kişileri çevrenizden arındırın. Acıma duygusuyla başiarısız bi elemanı çalıştırıyorsanız, bu hafta hayata bakışınız değişecek. Sizi aşağıya çeken kişilerden uzaklaşma kararı alacaksınız. Radikal kararlar alıp vereceksiniz. Kendi kendinizi takdir edeceksiniz. Sizi yoran kişilerden kişilerden uzaklaşacaksınız. Bu hafta sorunlar, problemler sizden uzaklaşıyor. Her şeyin düzen içinde olmanıza özen göstereceksiniz. Ailenize ilgi göstermeyi ihmal etmeyin. Akrepler bu hafta anne baba duası almaları gerekiyor. Evli akreplerin ilişkisi güçlenecek. Sorunlarınız çözümlenecek.İnanılmaz rehber rüyalar görebilirsiniz. Uyarıcı rüyalar göreceksiniz. Kariyeriniz gelişecek, ulaşamadıklarınıza ulaşma konusunda çok başarılı bir hafta olacak. Bu hafta neşenize neşe katın.