Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı Haftalık Akrep Burcu Yorumu – 18 – 25 Mart 2019

Nuray Sayarı Haftalık Akrep Burcu Yorumu – 18 – 25 Mart 2019

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, Beyaz TV ekranında yayınlanan Hayatta Her Şey Var Programında yeni haftaya yönelik burç yorumlarında bulundu. Nur Viral’in sunuculuğunu üstlendiği programın geçen haftaki bölümünde rahatsızlandığı için hastaneye kaldırılan Nuray Sayarı, 18 Mart Pazartesi günkü programda yerini aldı.

18-25 Mart 2019 haftasında burcunuz size ne diyor? 21 Mart’taki Dolunay’ın etkileri neler olacak? Aşk, para, sağlık ve kariyer alanlarında gezegenlerin hareketleri sizi nasıl etkileyecek?

Nuray Sayarı, 18 – 25 Mart Haftası için AKREP burcu yorumunda şu detaylara dikkat çekiyor:

Sevgili Akrepler, karın bölgesiyle ilgili rahatsızlıklar gündeme gelebilir. Kazalar konusunda çok dikkat edin. Durdukyere düştüm elim kırıldı parmağım kırıldı diyebilirsiniz. Haftanın ilk günü uykudan sinirli uyanmış olabilirsiniz. Bu insanlık nereye gidiyor diye düşünüyor bile olabilirsiniz. İşinizle ilgili ufak tefek değişiklikler olabilir. Başka bir işten teklif alırsanız 28 Mart’a kadar gitmeyin. Fakat daha önceden yapılan görüşme varsa ve oradan haber geldiyse bu hafta güzel haberler alabilirsiniz. 

Büyük bir aşk kapıda. Geçmişte birlikte olup, ilişkiniz dağılmış kopmuş biri varsa müthiş bir aşk haftası olacak bu hafta. Sabredenler, sabrının sonucunu görecekler bu hafta. Sağlıkta kazalara çok dikkat edin! Bu haftanın spotu: Aşk değerlidir, ve aşkı hissedin ve hissettirin.20 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna geçmesi ile beraber, bir ay boyunca odaklanacağınız konular iş konuları, günlük işleriniz ve sağlığınıza ilişkin konular olacaktır. Hayatınızın bu konularını yönetmek için kolları sıvayabilirsiniz. Oldukça yoğun bir iş dönemine giriyorsunuz, bu kadar iş peşinde koştururken sağlığı da ihmal etmemelisiniz.İş değişikliği, yeni müşteriler, yeni projeler zamanı sizler için.

Aslında genel anlamda tablo olumlu olmakla beraber sizlerde iş ile ilgili konularda yoğun bir tatminsizlik duygusu sarabilir. Keza bu dönem check up yaptırmak, sağlığınızla ekstradan ilgilenmek, kişisel gelişim çalışmalarına katılmak için de uygun bir süreç, bunun yanı sıra diyet ve spora başlamak için de keza öyle.Bu hafta Mars ile Plüton arasında da destekleyici bir görünüm olacak. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikle ilgi konular ön planda olacak. Bu konularla ilgili aşırı inatçı, dediğim dedik, ya hep ya hiç mantığında hareket etmek zarar verebilir, daha uzlaşması ve desteklere açık durmakta yarar var.

Yine yalnız olanlar bu hafta aşktan yana şanslı sayılabilecek bir süreç, özellikle bu konu ile ilgili iletişim trafiğiniz artmaya başlayabilir.Bu hafta Terazi burcunda Şironyen Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay 12. evinizde gerçekleşecek. 12. ev astrolojide, kontrol dışı gelişen olaylar, gizlilik içinde hareket edilen, gizli düşmanlıklar, hastalıklar, engellenmeler, kısıtlanmalar, dedikodularla ilişkilendirilir. Dolunay sayesinde bu konuların üzerine ışıklandırılır ve gözle görülür bir hale gelir.

Bu Dolunay zamanında hayatınızda gelişen bir takım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir ki bu özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir.Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir. Size zarar vermek ihtimali olan, düşman kişilikleri rahatlıkla tespit edebileceksiniz. Sağlığınıza ekstra dikkat etmekte fayda var, özellikle alerji ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir.