Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı Haftalık Terazi Burcu Yorumu – 18 – 25 Mart 2019

Nuray Sayarı Haftalık Terazi Burcu Yorumu – 18 – 25 Mart 2019

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, Beyaz TV ekranında yayınlanan Hayatta Her Şey Var Programında yeni haftaya yönelik burç yorumlarında bulundu. Nur Viral’in sunuculuğunu üstlendiği programın geçen haftaki bölümünde rahatsızlandığı için hastaneye kaldırılan Nuray Sayarı, 18 Mart Pazartesi günkü programda yerini aldı.

18-25 Mart 2019 haftasında burcunuz size ne diyor? 21 Mart’taki Dolunay’ın etkileri neler olacak? Aşk, para, sağlık ve kariyer alanlarında gezegenlerin hareketleri sizi nasıl etkileyecek?

Nuray Sayarı, 18 – 25 Mart Haftası için TERAZİ burcu yorumunda şu detaylara dikkat çekiyor:

Sevgili Teraziler, eşinizle ortak kararlar alacaksınız. İş hayatınızda fikir ayrılıkları yaşayacaksınız. Olumlu düşünürseniz her şey olumlu olur. Haftanın 4. gününe kadar ortak karar almak için sabırlı olmaya çalışın.Özellikle kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeni iş planlarınızla para ayırmanız zorlaşabilir. Sizin duygularınızı iş konusunda desteklemeyen birileriyle çalışıyorsanız onları olduğu gibi görmeye çalışın. Sürekli hayal kuruyorlar, benim gibi mantıklı düşünen yok diyorsanız bu düşünce kendi içinizde kalsın.Bu hafta ne aşk hayatınızda ne ilişki hayatı hayatınızda, olumlu düşüncelerde olursanız mutluluk sizinle olacak.

Kalbiniz boş ve kendinizi talihsiz görüyorsanız, olumsuz sözler söylemeyin. Zaten kimse olmaz hayatımda diye söylemeyin. Olumsuz düşünürseniz olumsuz hayatınız olur. 20 Mart’ta Güneş’in de 7. evinize girmesi ile beraber önümüzdeki bir ay boyunca odaklanacağınız konular ilişkiler, ortaklıklar ve partneriniz olacaktır. Yeni iş ortaklıkları gündeme gelebilir, imzalar atabilir, evlilik teklifi gelebilir, nişan gibi işlere girişebilir ya da yaşamınızda biri yok ise birileri ile tanıştırılabilirsiniz.Tek başınıza hareket etmeniz bu bir aylık süreçte zor olacaktır ve umduğunuz tüm destekleri de istediğiniz anda bulabileceksiniz.

Bu hafta Mars ile Plüton arasında da destekleyici bir görünüm olacak.Finansal konular, ortaklaşa kazanımlar, miras, ödemeler, borçlar, alacak ve verecek konuları, krediler, burslar. . vb konularla ilgili çözüme kavuşacak, ama stres yaratacak durumlarla karşılaşabilirsiniz.Aşırı inatçı, sert, yıkıcı olmak yerine yapıcı adım atmanız bu hafta önem kazanacaktır. Aşırı hırs zarar verebilir. Kendinizi ifade ederken kullanacağınız kelimelerin sert, kırıcı olmamasına özen gösterin. Özellikle iş ile alakalı yazışmalarda ve iletişimde!Bu hafta Terazi burcunda Şironyen Dolunay meydana gelecek. Kişiliğin öne çıkacağı durumlar, sağlığınız, fiziksel görünümünüz, hayatınızda önemli başlangıçlar, girişimler söz konusu olacaktır bu Dolunay zamanında.

Bu Dolunay’da hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız.Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almaya, kontrolü ele geçirmeye, özel hayatınızı belki de düzenleme ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız.Ortaklıklar, ilişkiler, anlaşmaları işleriniz, evliliği ilgilendiren konularda iletişim sorunları söz konusu olabilir. Partneriniz, ortağınız ve iş birliği yaptığınız kişilerin söylemleri, ifadeleri sizi yaralayabilir, üzebilir, bir dil yarasına sebep olabilir.