Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı haftalık Aslan burcu yorumu; egolu olmayın!

Nuray Sayarı haftalık Aslan burcu yorumu; egolu olmayın!

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, haftalık burç yorumlarıyla yine dikkat çekmeyi başardı. 11-17 Mart tarihleri için önemli yorumlarda bulunan Nuray Sayarı, tüm burçlar için uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi.

Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında açıklamalar yapan Nuray Sayarı’nın Aslan burcuna önemli tavsiyeleri vardı.

Nuray Sayarı’nın 11-17 Mart haftalık Aslan burcu yorumu şu şekilde:

Sevgili Aslanlar, Bu hafta egolu olmayın ama herkese de taviz vermeyin. siz siz olmaya özen gösterin. Bu hafta İşle ilgili tereddütün sizi yormasına izin vermeyin. Böylelikle iş hayatınızda kendinizden çok bahsettireceksizin. Bu durum sizin başarınızı arttıracak.

Özellikle ay burcu ve yükseleni aslan olanlar sağlam adımlar atarak hayatı kucaklayacak. Hırslı yapınız çevrenizdekiler tarafından hoş karşılanmayacak.Anneler, babalar önemli olan kızınız ya da oğlunuzun hırslı değil azimli olması.

Bu hafta moral motivasyonunuz, kendinize güveniniz artacak. Eğer hırstan uzaklaşırsanız aşk hayatınız daha da düzelecek ve sağlık hayatınız yoluna girecek. Özellikle kaybettiğiniz para, iş durumunuz varsa bu hafta yoluna girecek. Kaybettiğinizi bir takınızı aniden bir yerde bulabilirsiniz.Aynı zamanda aile büyüklerinizin sağlığı ile ilgili durumlar size demorolize etmesin. Kimseye taviz vermeyin ama egolu da davranmayın.