Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı haftalık Yengeç burcu yorumu; kimse vazgeçilmez değil!

Nuray Sayarı haftalık Yengeç burcu yorumu; kimse vazgeçilmez değil!

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, haftalık burç yorumlarıyla yine dikkat çekmeyi başardı. 11-17 Mart tarihleri için önemli yorumlarda bulunan Nuray Sayarı, tüm burçlar için uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi.

Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında açıklamalar yapan Nuray Sayarı’nın Yengeç burcuna önemli tavsiyeleri vardı.

Nuray Sayarı’nın 11-17 Mart haftalık Yengeç burcu yorumu şu şekilde:

Sevgili Yengeçler, bu hafta enerjik ve güzel bir hafta sizi bekliyor. Yaşam enerjileriniz yükseliyor, daha önce başaramayacağı zannettiği her şeyi kolaylıkla başarabileceğim enerjisinin de olacaksınız.

Hayatın size getirdiği yenilikleri kucaklayın.Kalbiniz boşsa yeni bir ilişkiye başlamak için doğru bir zamanda değilsiniz. Birileri sizi birileriyle tanıştırmak istiyorsa 28 Mart’a kadar sabırlı olun. Yeni bir işe yeni bir karar başlamayın bu hafta.Yapamadıklarınızı, elde edemediklerinizi elde edeceksiniz. Hayat bana güveniyor diyeceksiniz.

Benim için dün dünde kaldı, bugünden sonra çok mutlu olacağım diyin. İş alanlarınızda çözümsel ve hızlı ilerleyeceksiniz. Yengeç erkeği ve Yengeç kadını bu hafta vazgeçilmez değildir kimse diye düşündüreceksiniz.