Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı haftalık BALIK burcu yorumunda ön yargılarınıza dikkat çekiyor!

Nuray Sayarı haftalık BALIK burcu yorumunda ön yargılarınıza dikkat çekiyor!

tarafından ker_def

Nuray Sayarı’dan Ocak ayının ilk haftası için BALIK burcuna önemli tavsiyelerde bulundu.

Nuray Sayarı Beyaz TV’de Hayatta Her Şey Var programına katıldı. Nur Viral’in sunuculuğunu yaptığı programda ünlü astrolog haftalık olarak burç yorumları yaptı.

Nuray Sayarı’dan balık burcu için 2019 yılının ilk haftası bazında yorumlar geldi.

İşte detaylar:

Balıklar altın yıla girdiler; para ve sağlıkta, özel hayatlarında… Duygu dünyaları iyileşecek ve Şifa bulacaklar. Kariyer alanında 2019 altın yılları olacak. Uzun yıllardır çalışıyorum yükselemiyorum diyen bir balık burcu iseniz yönetici destekleri alacağınız bir yıl olacak. Çevre değiştireceksiniz ve huzur bulacaksınız. Kariyerinizde altın yıl olacak.

İşinizde yükselmeyi bekleyip çabalayıp elde edemediyseniz yükseleceksiniz, bir sınava girecekseniz veya işinizde terfi alacaksanız bunu başaracaksınız…

Öğretmen olmak istiyorsunuzdur ve atama bekliyorsunuzdur. Bunu elde edeceksiniz. İsteyip de yapamadıklarınızı, yaşamak isteyip de yaşayamadıklarını elde edeceksiniz…

Hayatın size sunacağı imkanlar ile evrenin cömertliği ile kendi yaşam enerjinizi yükseltecek muazzam ufuklara doğru ilerleyeceksiniz.

Özellikle aşkta alıngan olmayın. Pek fazla alınganlık yapmamayı tavsiye ediyorum… Yıl boyunca alıngan ve karamsar olmamanızı tavsiye ediyorum.

Alıngan – kaprisli tavır ve davranışlardan uzak kalın. Özellikle ilişkilerde evli iseniz veya beraberliğiniz varsa alıngan olmamaya özen gösterin. Kaprisli davranışlar içinde bulunmayın. Eğer yükselen burcunuz balık ise ön yargılı davranışlarda bulunmayın.

Sağlık konusunda özellikle yılın 2. yarısında kilo alma riskiniz var, iştahınızı kontrol altına alın. Bu hafta sağlık konusunda ufak tefek kazalara karşı dikkatli olun. Bunlar ev kazası olabilir veya kesici aletlerle bir kaza olabilir.

Bir insanı tanımadan hakkında kesin bir karar vermeyin ve tanımaya fırsat verin.