Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı Haftalık İkizler Burcu Yorumu – 18 – 25 Mart 2019

Nuray Sayarı Haftalık İkizler Burcu Yorumu – 18 – 25 Mart 2019

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, Beyaz TV ekranında yayınlanan Hayatta Her Şey Var Programında yeni haftaya yönelik burç yorumlarında bulundu. Nur Viral’in sunuculuğunu üstlendiği programın geçen haftaki bölümünde rahatsızlandığı için hastaneye kaldırılan Nuray Sayarı, 18 Mart Pazartesi günkü programda yerini aldı.

18-25 Mart 2019 haftasında burcunuz size ne diyor? 21 Mart’taki Dolunay’ın etkileri neler olacak? Aşk, para, sağlık ve kariyer alanlarında gezegenlerin hareketleri sizi nasıl etkileyecek?

Nuray Sayarı, 18 – 25 Mart Haftası için İKİZLER burcu yorumunda şu detaylara dikkat çekiyor:

Sevgili İkizler, geçmişte yaşadığınızı yatırım olarak meyvenizi toplayacaksınız. Aşk hayatınızda muhteşem değişimler olacak. İş konusunda biraz daha sabır. 20 Mart’ta Güneş’in de 11. eve girmesi ile beraber önümüzdeki bir aylık süreçte odaklanacağınız konular, hedefleriniz, sosyal ilişkileriniz, arkadaşlıklarınız olacak. Onlardan rahatça destek görebileceksiniz tabii bencilce yaklaşımlar sergilemediğiniz sürece. Organizasyonların davetlerin aranan kişisi siz olacaksınız.Bu hafta programlı olmaya, sabırlı olmaya dikkat edin.

Aşk hayatınızda muhteşem değişimler olacak. Geçmişte yaptığınız yatırımlar meyvesini verecek. İş konusunda biraz daha sabırlı olun.Aşk hayatınızda muhteşem bir değişim olacak. Bazı yaşadığınız acılar, göremeyen gözlerinizi, anlaşılmayan yanlarınızı düzeltmeye sebep olacak.İş hayatınızda da parayı merkezinize koymayın. Sıhhat ve sağlık konusunda, insan üzülünce iştahı artar. Bu hafta üzüleceğiniz konular çok olduğu için iştahınız artabilir.Daha çok sosyalleşecek, partiler, düğünler, konserler, aktivitelerde, kalabalık gruplarla geçebilecek zamanınız. Bu hafta Mars ile Plüton arasında da destekleyici bir görünüm olacak. Öncelikle özel hayatınızda yaşanması muhtemel krizlere karşı dikkatli olmakta fayda var. Şartları ve koşulları çok fazla zorlamamakta yarar var.

Gizli ilişkiler gündeme gelebilir, özel hayatınızda gizlilik içinde hareket etmek isteyebilirsiniz. Yalnız olanlar özelikle platonik ilişkilere çekilebilirler bu hafta. Sağlığa dikkat özellikle cinsel yolla bulaşan rahatsızlıklara karşı da dikkatli olmakta yarar var. Hoşunuza gitmeyecek bazı teklifler, konuşmalar, dedikodular kulağınıza çalınabilir. Bu hafta Terazi burcunda Şironyen Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay 5. evinizde gerçekleşecek. Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır.

Kendinize iletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsiniz, yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak, aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz. Hamilelikle ilgili konularda olumlu destekleyici etkiler devrede olacak.Çocuk sahibi olanlar onların bir sorunu veya problemi ile uğraşmak veya gidermek durumunda kalabilirler. Yaratıcı çalışmalar yapmak için zihniniz çok işlek olacak. Perde, tiyatro, sanat dalları ile ilgilenenler özellikle keyifli haberler alabilirler.Bu haftanın spotu: Kimseyi hayatınızın merkezine yerleştirmeyin . Hayatınızın merkezinde siz olun.