Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı haftalık Kova burcu yorumu; aşkta zorlanmalar var!

Nuray Sayarı haftalık Kova burcu yorumu; aşkta zorlanmalar var!

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, haftalık burç yorumlarıyla yine dikkat çekmeyi başardı. 11-17 Mart tarihleri için önemli yorumlarda bulunan Nuray Sayarı, tüm burçlar için uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi.

Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında açıklamalar yapan Nuray Sayarı’nın Kova burcuna önemli tavsiyeleri vardı.

Nuray Sayarı’nın 11-17 Mart haftalık Kova burcu yorumu şu şekilde:

Sevgili Kovalar, Güneş Kova’dan çıktı artık rahatsınız. Fakat aşk hayatınızda biraz zorlanmalar olabilir. Özel hayatınızdaki mutluluk işinizde başarı getirecek. Maddi anlamda ödüllendirebilirsiniz. Beklenmedik bir ziyaretçi yüzünden planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Kendi içinizde haklılık durumu olabilir mi, olmayabilir mi düşünüp, bu hafta gözlemci olun. Kendinizi başka bir gözle izleyebilme başarısında olun. Maddi anlamda ödülleneceksiniz, çalıştığınız işte inanılmaz bir ilerleme yaşayacaksınız. Bu hafta iş kariyer ve para haftası olacak. Beklenmedik bir ziyaretçi yüzünden planlarınız ertelenebilir. Hafta sonu için tatil planlamışsınızdır, planınız ertelenebilir.

Canınızı sıkmayın, beklenmedik ziyaretçiler sebep olduysa sizden ilişkinizden önemli değil. İlişkinizde gerilimler oluşturmayın. Kendi kendinizi depresyona sokmayın. Eşiniz size çok egolusun, çok konuşuyorsun derse kendinizi gözlemleyin. Kendinizi gözlemleyin belki hata sizdedir.Sağlık konusunda geçen hafta berat bir haftaydı. İş hayatınızda başarılar artıyor. Haftanın spotu: Değişimler heyecanınızı artırsın.