Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı haftalık Oğlak burcu yorumu; kaygılı ve gerginsiniz

Nuray Sayarı haftalık Oğlak burcu yorumu; kaygılı ve gerginsiniz

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, haftalık burç yorumlarıyla yine dikkat çekmeyi başardı. 11-17 Mart tarihleri için önemli yorumlarda bulunan Nuray Sayarı, tüm burçlar için uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi.

Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında açıklamalar yapan Nuray Sayarı’nın Oğlak burcuna önemli tavsiyeleri vardı.

Nuray Sayarı’nın 11-17 Mart haftalık Oğlak burcu yorumu şu şekilde:

Sevgili Oğlaklar, gergin bir haftaya giriş yapacaksınız. Sinir sisteminizde bir rahatsızlığınız varsa ihmal edin, sindirim sisteminiz de bozulmasın. Kaygılarınız bütün bedeninizin sağlığını bozabilir.

Aşk hayatınızda bir türlü sorumluluk almayan biriyle birlikteyim diye düşünüyorsanız, evlilik teklifi alabilirsiniz bu hafta. Haftanın 3. gününde evliliğe hazır olduğunuzu bir anda hissedebilirsiniz. Nişan ve düğün için uygun zaman.

İsteyip dileyim ulaşamadığınız her şey için doğru bir  zaman. Kaygılarınız sağlığınızı olumsuz etkiliyor, dikkat. Sinir sisteminizi bozduysanız beden sisteminizin tamamı bozulabilir. Eğer şikayetleriniz varsa kaygı yapmak yerine araştırma yapın.