Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı haftalık İkizler burcu yorumu; kimse için gereksiz çaba göstermeyin

Nuray Sayarı haftalık İkizler burcu yorumu; kimse için gereksiz çaba göstermeyin

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, haftalık burç yorumlarıyla yine dikkat çekmeyi başardı. 11-17 Mart tarihleri için önemli yorumlarda bulunan Nuray Sayarı, tüm burçlar için uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi.

Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında açıklamalar yapan Nuray Sayarı’nın İkizler burcuna önemli tavsiyeleri vardı.

Nuray Sayarı’nın 11-17 Mart haftalık İkizler burcu yorumu şu şekilde:

Sevgili İkizler, Salı Çarşamba Perşembe günleri içsel gerginlikleriniz artacak ve kendinizle yüzleşme yaşayacaksınız. Dolayısıyla dinlenmeye ihtiyacınızın artacağını fark edeceksiniz. Koşuşturmadan, curcunalı ortamlarda olmak istemeyeceksiniz. Bedenen ve ruhen dinlenmek isteyeceksiniz bunu sağlık sorunu olarak algılamayın.

Dış görünüşünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz, önceden düşündüğünüz bir şey ise değiştirin fakat hiç böyle bir düşünceniz yokken aniden geldiyse bu istek sakın yapmayın.Aşkta hızlı, hareketli bir tempo içinde olmamaya özen gösterdiğiniz takdirde, evli bir ikizler burcuysanız sizin enerjiniz çok yüksek, eşinizin çok düşükse enerjisi onu zorlamayın.

Kimse için gereksiz çaba göstermeyin. Çalıştığınız iş ortamında istediği sonucu alamayan biri sizden yardım istemiyorsa ona yardım etmeyin. Sizin desteğinize ihtiyaç duyan biri yardım istiyorsa çabalayın onun için. Çevreniz için göstereceğiniz çaba, yanlış anlaşılabilir.