Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı, Hande Kazanova, Burcu İnci ve Dinçer Güner’den 2019 BAŞAK Burcu Yorumu

Nuray Sayarı, Hande Kazanova, Burcu İnci ve Dinçer Güner’den 2019 BAŞAK Burcu Yorumu

tarafından ker_def

2019 yılında burçlarla ilgili neler yaşanacak? Burcunuz size ne söylüyor? 2019 yılı neler getirecek? Burcunuza göre yeni yılın sizlere sağlayacağı avantajlar neler? Burcunuzun yeni yıldaki durumu hakkında bilgiler arka arkaya gelmeye devam ediyor.

Biz de sizler için ünlü astrologlardan burç yorumlarını araştırdık ve ortaya farklı detaylar çıktı.

2019 yılında Balık burçlarını neler bekliyor? Nuray Sayarı, Hande Kazanova, Burcu İnci ve Dinçer Güner sizler için 2019 yılı hakkında önemli bilglier sunuyor… İşte tüm detaylar:

ÜNLÜ ASTROLOGLARDAN 2019 BAŞAK BURCU YORUMLARI

DİNÇER GÜNER:  Oldukça çalışacakları, performans bir sene olacak. Çocukla ilgili biraz daha sorumluluklar ve stresler artabilir. Yeni yılda bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni olan Jüpiter sayesinde sene boyunca aile içinde ki çözümsüz gibi görünen tüm konular çözüme kavuşurken ev almak için girişimlerde bulunabilir, elinizdeki toprak, arsa, gayrimenkul yatırımlarını değerlendirebilirsiniz. Aile yanından ayrılıp kendi evinize mi çıkmak istiyorsunuz veya yıllarca çalıştınız ev sahibi olmak istiyorsunuz ya da evinize belki de çok pahalı bir iç yenileme için kolları sıvayacaksınız? Belki de yaşadığınız muhiti, semti hatta kenti değiştirmek istiyorsunuz? Aile içinde barış ve huzur ortamı mı gerekiyor? Giderleri paylaşacak bir ev arkadaşı mı? Hangisi olursa olsun Jüpiter hepsi için destek sağlamak üzere göreve hazır olacaktır sene boyunca. Ev, yuva, aile, yaşadığınız yer ile ilgili türlü fırsat, şans ve olanaklarla karşılaşabileceksiniz. Bazılarınız emlak, toprak, bahçe ile ilgili işlerden kazanç elde edebilir. Tarıma yönelebilir, organik tarım üzerine yatırım yapabilir. Ailenizin kökleri, atalarınızla ilgili araştırmalar yapabilir ve onlar hakkında bilgiler edinebilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni planlar yapmak ve bu planları gerçekleştirmek adına da şanslarla karşılaşabilirsiniz. Bir diğer iyi haberde evlenme olasılığınızın olması! Bu sene sadece ev almak değil, evlenme şansınızda oldukça yüksek! Yalnız bu süreçte bazılarınız ailenizle ilgili duyulmamış, konuşulmamış meseleler de gün yüzüne çıkabilir. Gizli miraslar ortaya çıkabilir.
Satürn’ün ise Oğlak burcunda ki seyri ile sene boyunca deneyim, tecrübe, zorlanma, ders alacağınız ve sorumluluk alacağınız alan ise aşkla ilgili konularda bir dizi sınava tabii tutacak ve dersler almanızı sağlayacak, bakalım yalnız olanlar gerçekten bir aşkı hak ediyorlar mı bunu anlayacaklar. Satürn’ün bu transitinde sizden yaşça büyük olgun kişilerle flörtler etmeye başlayabilirsiniz. Ve evli olanlar, işte Satürn size çocuklar alanında sorumluluklarınızı arttırmaya başlayabilir, onlarla daha fazla ilgilenmeniz, onlar için çok daha fazla masraf yapmanız gerekebilir. Bazılarınız ise çocuk sahibi olarak bu deneyimi yaşayabilirsiniz. Bu dönem aşkta bereketin kaçtığı dönemdir, Bir türlü istediğiniz aşkı bulamazsınız, nerede arıza, nerede problemli insan varsa arıza mıknatısı gibi yaşamınıza çektiğiniz dönem olabilecektir. Bir ilişki başladı mı, bitti mi bir türlü, anlayamazsınız. Eğer hamile kalacaksanız da lütfen dikkat edin, düşüklere karşı özelikle. Bu süreçte özellikle babanızın finansal durumunda ciddi krizler oluşabilir. Riskli işlerden, yatırımlardan, paranızı büyük risklere yatırmaktan kaçının. Bu süreçte özellikle midenize, ciğerlerinize ve kalbinize lütfen çok dikkat edin. Yaşam size eskisi kadar keyif vermeyebilir, hobilerinizden, arkadaşlıklarınızdan soğuyabilirsiniz, hayata daha sert-katı ve kurallı bir penceren bakabilirsiniz. Bazılarını organizasyon, eğlence sektörü ile ilgili konulara yönelebilirler, kazançlarınız buradan almak isteyebilirler ama işler sandığınız kadarda hızlı gitmeyecektir. Çok sevdiğiniz bir hobiniz varsa, bu konuda zamanla profesyonelleşebilir, bir mesleğe dönüştürebilirsiniz.
Meydana gelecek olan Güneş ve Ay tutulmaları ise sırayla 6 Ocak, 21 Ocak, 2 Temmuz, 16 Temmuz ve 26 Aralık tarihlerinde meydana gelecek. 6 Ocakta ise yılın ilk Güneş tutulması meydana gelecek Oğlak burcunda. 5. aşk evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma ile , eğer ki hayatınızda biri yok ise aşk kapınızı aralık bırakmanızda fayda var. Bu yeni ay zamanı eğer hayatınızda biri var ise flört olarak onunla ilişkinizi ciddi bir boyuta sevgili olma yoluna taşıyıp taşımayacağınıza karar verebilirsiniz. Yeni hobiler edinebilirsiniz. 21 Ocakta ise 0 Derece Aslan burcunda bir Ay tutulması meydana gelecek. Tutulmaların etkileri 15 gün kadar etkin olacak. Tutulmanın odaklanacağı konular; sağlık, bilinçaltı, korkular, psikoloji, rüyalar, ruhsal konular, arkanızdan dönen işler, kontrol edemediğiniz konular, yalnızlık, yaratıcılık, sırlar üzerine olacaktır. Öncelikle sağlıkla ilgili devam eden bir tedaviniz var ise tedavi yönteminde veya gittiğiniz hastanede değişikliğe gidebilirsiniz. Ya da bir süredir devam eden bir sağlık durumunuz var ise, bu hafta artık sona erebilir. Tutulma sürecinde farkında olmadan etrafınızda ki bir çok insanın sırrına ortak olabilir, gizli kalmış konular duyabilirsiniz. Bu dönem biraz kendinizle kalabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Özellikle para kazanmakla ilgili ilginç fikirler, yöntemler geliştirebilirsiniz. Tutulma haftasında, içe dönme, ruhsal egzersizler yapma, psikolojik olarak terapi alma dönemi olacak. Fikirlerinizi çok rahat bir şekilde paraya dönüştürebileceksiniz. 2 Temmuzda 10 Derece Yengeç burcunda güneş tutulması meydana gelecek. Yengeç burcundaki Güneş Tutulması ile birlikte; 11. evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma, sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız, iş ile ilgili finansal kazanımlarınız, hayattan ümit ettikleriniz ve beklentileriniz, başkalarından destek beklediğiniz konular üzerinde etkili olacaktır.

BURCU İNCİ: Sevgili Başaklar, 2019 yılı sizin için arkadaş çevrenizin değişeceği, yenileneceği, arkadaşlarınızın gündeminizde önemli yer alacağı bir yıl olacak. Aşk hayatınızda son bir yıldır yaşadığınız dersleri her zaman aklınızda tutarak, doğru hamleleri yaparak, kuvvetli bir aşk öyküsü yaşayabileceğiniz keyifli bir yıl sizi bekliyor. Hayattan aldığınız keyif konusundaki tüm düşüncelerinizin değişeceği, herkesten önce kendinize vakit ayırmak isteyeceğiniz bir yıla başlıyorsunuz.

Eğer çocuğunuz varsa, tüm bu tutulmalarla çocuğunuzla ilişkinizde de yeni bir evre başlatabilir. Onun hayatında da önemli bir bölümü kapatıp, yepyeni bölümlerin başlamasına vesile olabilirsiniz.

Eğer kendi işinizi yapıyorsanız, büyük paralar kazanıp, bu paralarla beraber ailenize yatırım yapabilirsiniz. Jüpiter’in de desteğini alarak, yaşadığınız evi değiştirip daha büyük bir eve geçebilir, hanede beraber olduğunuz insan sayısında artış gözlemleyebilirsiniz. Huzurlu, geniş, bolluk ve bereket içerisindeki yuvanızda keyifli bir yıl sizi bekliyor gibi duruyor.

Büyük hayat planlarınızın, hayat felsefenizin değiştiğine şahit olabileceğiniz, hobileriniz ve öğrenmek istediğiniz konularda Uranüs’ün hafif çılgın ve beklenmedik kararları ile kendinize yeni bir yön çizebilirsiniz.

NURAY SAYARI: Aşk: Eğer halihazırda bir ilişkiniz var ise herhangi bir problem yaşayacağa benzemiyorsunuz. 2019 yılı ile birlikte başak burçları aşka doyacak.

Para: Bu zamanlarda sizlere gelecek olan teklifleri en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Maddi açıdan ferahlayacağını bir döneme girebilir ve her an şans kapınızı çalabilir.

Sağlık: Ön plana çıkaracağınız sağlam kararlar sayesinde sağlıklı bir yıl geçirebilirsiniz.

HANDE KAZANOVA: Bu sene ev aile ve yuva alanlarınızda şans ve mutluluğu yakalayacaksınız sevgili Başak ve yükseleni Başak olanlar. Hayatın keyifli notası, o hayatın keyifli harika durumları, ev aile ve yuva alanlarınızdan gelecek. Yani bu sene yuva kurabilirsiniz, bu sene evle ilgili değişikler yapabilirsiniz, bu sene aklınızda hayal ettiğiniz eve sahip olabilirsiniz. Gayrimenkul, alım-satım, kiralama ya da kentsel dönüşüm gibi işlerinizde bu sene çok güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. En fazla huzuru ve mutluluğu aile ortamınızda bulacaksınız. Aile büyüklerinizin hayatındaki güzel gelişimler sizin hayatınızı da olumlu ve faydalı etkileyebilir.

Peki Satürn hangi alanlarınızı etkileyecek? Aşk hayatınızda önemli sorumluluklarla yolunuza devam edeceğiniz yıllardan bir tanesi bu sene. Hayata keyifle bakmak yerine aşka sorumlulukla yaklaşmak, hayatın keyif veren taraflarını daha sorumlu bir gözle sahip olmak zaman zaman sizi ciddileştirebilir. Ama diğer taraftan önemli bir aşkın sorumluluğu da karşınıza gelebilir. Kendinizden küçük ya da yaşça büyük bir insanla bir ilişikiye adım atabilirsiniz. Çocukla ilgili konularda hayat sizi çeşitli testlere ya da birtakım olaylara tabi tutabilir. Önemli sorumluluklar bu alanınızdan gelebilir. Diğer taraftan bu sene 13 Ocak, 16 Haziran ve 21 Eylül tarihlerinde özel hayatınızda çok büyük risklerden kaçınmanız gerekecek. Aşırı iyimserlik, cömert ve güzel etkileşimlerle adım atmak istediğiniz konularda biraz kendinizi kaptırabilir, aldanmalara açık olabilirsiniz.

Daha sonradan hayal kırıklığı uğramamak için bu tarihlere denk gelen günlerde gerçekçi gözlerle hayata bakmayı unutmayın. Bu konu hem özel hayatınız hem ortaklaşa atacağınız adımlarınız hem de taşınmayla ilgili konularda olabilir. Bu sene bütün tutulmalar aşk hayatınızı tetikleyecek. 6 Ocak’ta gerçekleşen tutulmaya beraber aşk hayatınızda önemli bir sorumluluk ya da çocukla ilgili önemli bir sorumluluk kapınızı çalabilir. Yine bu tarihte önemli bir konu kapanabilir ya da bu konuyla beraber önemli karar alabilir ama aşk hayatınız veya çocukla ilgili konularda önemli sorumluluklarla yolunuza devam edebilirsiniz.

Diğer taraftan sağlığınıza, 21 Ocak’ta gerçekleşecek tutulmayla beraber dikkat etmeye çalışın. 2 Temmuz’da gerçekleşen güneş tutulması sosyal çevre alanlarınızı etkileyecek. Bu dönemde arkadaşlarınızın hayatı, onların başına gelen konu ve olaylar sizin hayatınızı da şekillendirebilir. Sosyal çevrenizle ilgili önemli kararları bu tutulmayla beraber hayatınızda yer ettiğini görebilirsiniz sevgili Başak’lar. Satürn’den aldığınız olumlu etkileşimlerle bu sene yolunuzda etkin bir şekilde ilerleyecek, istediğiniz sonuçları kendi girişimlerinizle yaratacaksınız. Güzel bir 2019 diliyorum.