Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı, Hande Kazanova, Burcu İnci ve Dinçer Güner’den 2019 TERAZİ Burcu Yorumu

Nuray Sayarı, Hande Kazanova, Burcu İnci ve Dinçer Güner’den 2019 TERAZİ Burcu Yorumu

tarafından ker_def

2019 yılında burçlarla ilgili neler yaşanacak? Burcunuz size ne söylüyor? 2019 yılı neler getirecek? Burcunuza göre yeni yılın sizlere sağlayacağı avantajlar neler? Burcunuzun yeni yıldaki durumu hakkında bilgiler arka arkaya gelmeye devam ediyor.

Biz de sizler için ünlü astrologlardan burç yorumlarını araştırdık ve ortaya farklı detaylar çıktı.

2019 yılında Balık burçlarını neler bekliyor? Nuray Sayarı, Hande Kazanova, Burcu İnci ve Dinçer Güner sizler için 2019 yılı hakkında önemli bilglier sunuyor… İşte tüm detaylar:

ÜNLÜ ASTROLOGLARDAN 2019 TERAZİ BURCU YORUMLARI

DİNÇER GÜNER:  Eğitim ile ilgili konularda hayat onlara çok güzel kapılarını ardına kadar açacak. Terazilerin ticaret senesi. Yeni yılda bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni olan Jüpiter sayesinde sene boyunca iletişim, bilgi alışverişi, yakın çevre ile ilişkiler, kardeşlerle ilgili konular, komşularla, eğitimle ilgili konularda türlü fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Birçok seyahat gündeme gelmeye başlayacak ülke içi, orta uzunlukta seyahatler olacaktır bunlar. Bazılarınız iletişim, yazı, internet, blog, web sitesi..vb kanallar ile adını daha fazla duyurabilecek, yurt dışına açılabilecek. Bazılarınız bir yayıncı ile anlaşıp ilk kitabını bastırabilir. Yeni şeyler öğrenmek bilhassa yabancı dile başlamak için muhteşem bir zaman! Komşularınızla olası sorunların üstesinden çok daha rahat gelebileceksiniz. Bazılarınız, halka ilişkiler, tanıtım, reklam gibi işlerden kazanç elde edebilecekler. E-ticaret sitesi açabilir, internet üzerinde satış işlerine başlayabilirsiniz. Bu işler daha çok gıda, tarım, beslenme, temizlik gibi konular üzerine olabilir. Bu sene leyleği havada görmüşçesine çok fazla seyahat edebilirsiniz. Bence minik bir seyahat bavulu odanızda hazır bulunmalı artık! Yabancı dil öğrenmek biraz daha çaba ve emekle sizin için çok daha kolay olacaktır. Ya da bu dönemde sosyal medyada bir fenomen olacaksınız, bu da bir ihtimal sizler için.
Satürn’ün ise Oğlak burcunda ki seyri ile sene boyunca deneyim, tecrübe, zorlanma, ders alacağınız ve sorumluluk alacağınız alan ise; eve, yuvaya, yerleşime ait sorumluluklar artmaya başlıyor. Bazılarınız bu dönemde ailenizle çok daha fazla yakından ilgilenmeniz gerekebilir, onların bakımını üstlenebilirler, bazılarınız ise ev sahibi olmak için girişimlerde bulunabilirler. Satürn haritanızın tamda dip noktasından geçiyor olacak, hayatla, yaşamla yüzleşme zamanı bir nevi. Şu ana kadar kimdiniz, neler yaptınız, doğru adımlar attınız mı, kendinizle yüzleşme ve gelecekle ilgili sağlam adımlar zamanı artık sizler için. Boşa geçirecek ve vaktinizin olmayacağı bir süreç olacak. Dipteyim, sondayım, depresyondayım modu sürekli yakanızda bir çiçek misali takılı kalabilecek. Bu dönem ailenizle ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz, ailenizin sağlığı ile daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Aile içinde dudak uçurtan gizli bir takım konular, belgeler ortaya çıkabilir. Ha en güzel tarafı kendinize yeni bir ev alabilirsiniz ama kredisini nasıl ödersiniz orasını bilemiyorum tabi. Geçmişinizi, köklerinizi çok daha fazla sorgulayabilir, araştırabilirsiniz. Elinizde avucunuzda 1 avuç toprağınız falan varsa bu dönem bu toprağı işletmek, kazanç elde etmek yatırım yapmak için güzel zamandır. Kalıtımsal bir takım rahatsızlıklarınız varsa ve ohh bende çıkmadı diye seviniyorsanız bir de satürnle tanışın bakalım, kalıtımsal rahatsızlıkların hortlayacağı bir dönem olacak sizler için. Ailenizle de test edilebilirsiniz bu süreçte.
Meydana gelecek olan Güneş ve Ay tutulmaları ise sırayla 6 Ocak, 21 Ocak, 2 Temmuz, 16 Temmuz ve 26 Aralık tarihlerinde meydana gelecek. 6 Ocakta ise yılın ilk Güneş tutulması meydana gelecek Oğlak burcunda. . Ev, yuva, aile, yerleşime ait bir takım konular gündeme gelebilir, bir taşınma, yer değiştirme durumu olabilir, aradığınız özellikte evi bulabilirsiniz. Aile içinde olası bir konu ise artık çözüme kavuşabilir. Evinizi güzelleştirmek, evinize yeni tekstil ürünleri almak, evinizi boyatmak, yeni dekorlar almak, ev almak-satmak- kiralamak içinde harika bir hafta olacak. Evinizde barış rüzgarları esmeye başlarken, sevdiğiniz kimselerle evinizde çok daha mutlu ve keyifli zamanlar geçirebileceksiniz. 21 Ocakta ise 0 Derece Aslan burcunda bir Ay tutulması meydana gelecek. Tutulmaların etkileri 15 gün kadar etkin olacak. Tutulma ile beraber hayatınızın öne çıkacağı konular, dostlar, arkadaşlıklar, üye olduğunuz gruplar, kulüpler, sosyal ilişkileriniz, iş hayatınızdan kazandığınız gelirler. Bu tutulma ile bazılarınız arkadaşlar gruplarınızdan özgürleşmek ve bağımsızlaşmak adına ayrılabilir, bazılarınız ise yeni gruplar, kulüpleri, STK’lara üye olabilirsiniz. Hayatınızda sosyal alanda devrimler yaratabilirsiniz, revize edebilirsiniz. Belli ki bir değişikliğe ihtiyacınız var, sürekli gördüğünüz yüzleri görmekten sıkılmış ve yeni dostluklara, arkadaşlıklara yelken açmak isteyebilirsiniz. Bu hafta kendinize yeni bir akıllı telefon, elektrikli ev aletleri alabilirsiniz. Son teknoloji ürünlerine daha çok ilgili olabilirsiniz. Tutulma etkisi ile oldukça eğlenceli bir davete, partiye davet edilebilirsiniz. Bu partide çok eğleneceğiniz muhakkak. Şu dönem hayatınızda daha önce yapmadığınız, kişisel anlamda tabularınızı yıkmak isteyeceğiniz bir süreçten geçiyor olacaksınız. 2 Temmuzda 10 Derece Yengeç burcunda güneş tutulması meydana gelecek. Yengeç burcundaki Güneş Tutulması ile birlikte; iş hayatı, iş hayatında ki dengeler, kariyerinize yönelik durumlar, yöneticililerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacaktır.

BURCU İNCİ: Sevgili Teraziler, 2019 yılı sizin için ev, aile, hane, yuva, sorumluluklarınız, kariyeriniz, iş hayatınız ve toplum içerisindeki yeriniz hakkında önemli değişiklikleri yaşatacak bir yıl olacak. Tutulmaların gerçekleşeceği 4. Ve 10. Evlerinizde beklenmedik başlangıçlar ve bitişler yaşayabilirsiniz. Her zaman yaşadığınız evden ayrılıp, kendinize başka bir ev tutabilirsiniz, ailenizden birinin kararı ile hanenizdeki yaşam biçiminiz değişiklik gösterebilir. Yaşadığınız semtten ayrılabilirsiniz veya evinizi paylaştığınız kişi ile ilişkinizi farklı bir boyuta taşıma kararı alabilirsiniz. Konu ne olursa olsun, hayatın senaryosunun nasıl işleyeceğini bilemeyiz. Tahmin etmeye çalıştığımızda da 2018 yılını düşündüğünüzde sizi en fazla zorlayan konuları gözden geçirin ve bu konularla ilgili çözümlerin ilk adımlarının 2019 yılında atılabileceğini anımsayın. Sorumluluklarınızın yapısında değişiklikler olabilir, kariyeriniz, iş yeriniz, rütbeniz, yaptığınız iş tamamen değişiklik gösterebilir.

Yakın dostlarınız, kardeşleriniz 2019 yılında hayatınızın önemli bir kısmında yanınızda olacağa benziyor. Son derece yoğun bir iletişim altında bulunacaksınız. Hatta siz birey olarak da farklı iletişim kanallarında boy göstermeye başlayabilirsiniz.

Gökyüzünün dahi, tahmin edilemez ve yaratıcı gezegeni Uranüs, sizin 8. Evinizde olacak. Ailenizden alacağınız destek konusunda sürprizleriyle gelebilir. Mahkeme, dava gibi konularda beklenmedik durumlar yaşatabilir. Zorlayıcı her duruma dahiyane bir çözüm ile eşlik edebilir.

NURAY SAYARI: Aşk: Mutluluğa yelken açmaya hazır mısınız? Ömür boyu sürmesi beklenen bir aşk ile tanışabilirsiniz.

Para: Hayatınızda maddi açıdan değişiklikler yapmaya karar verdiğiniz zamanlarda biraz sıkılabilirsiniz. Fakat 2019 yılı maddi yönden rahat etmenize olanak tanıyacak.

Sağlık: 2019 yılı ile birlikte terazi burçlarının sağlığında herhangi bir problem görünmüyor. Fakat siz yinede aşırı yorulmamaya dikkat etmelisiniz. Çünkü yorgunluk sebebi ile bir takım rahatsızlıklar geçirebilirsiniz.

HANDE KAZANOVA: Bu sene iletişimsel konularda şans sizden yana sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar. Sosyal medyayı en iyi kullanan burç olarak sanıyorum sizi göreceğiz. İletişim, satış, reklam, tanıtım, pazarlama, yayıncılık, radyo-televizyon ve bu gibi alanlardan yana şansınızın çok yüksek olduğunu söyleyebilirim. Eğer bu alanlarda işiniz varsa önemli girişimlerinizi bu yıl başlatmakta fayda olacak. Diğer taraftan yakın çevre, akraba ve kardeşlerinizin hayatında güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Bu gelişmelerden dolayı memnuniyet duyabilir, hayatınızın daha da güzelleştiğini görebilirsiniz. Bu sene şansı uzaklarda aramayın sevgili Terazi’ler. Şans hemen yanıbaşınızda, yakın çevrenizdeki insanlardan gelecek. Diğer taraftan Satürn ev, aile ve yuva alanlarınızda önemli sorumlulukları omzunuza yüklemeye devam ediyor. Bu sene de ev, aile ve yuva alanlarınızda önemli testlere tabi olacaksınız. Ailenizdeki büyüklerin hayati sorumlulukları üzerinizde olabilir, onlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz ya da bir yuvanın sorumluluğu devrede olabilir.

Yer değiştirme ile ilgili konular, başka bir alana geçme, başka bir yere taşınma gibi konular bu sene tutulmalarla beraber hayatınızı şekillendirecek. 13 Ocak, 16 Haziran ve 21 Eylül tarihlerinde beraber çalıştığınız, yanınızda çalıştırdığınız insanlarla olan bağlantılarınıza dikkat etmekte fayda olacak. Yakın çevrenizin sağlığı ile ilgili konular bu söylediğim tarihlerde hızlı konu ve olayları karşınıza getirebilir. Aldanmalar, gözden kaçırdığınız detaylarla uğraşma gibi konular devrede olacak. Özellikle iş alanlarınızda bu verdiğim tarihlerde büyük riskler almaktan uzak durmalısınız.

6 Ocak’ta olacak olan tutulmayla beraber ev, aile, yuva alanlarınızda önemli birtakım sorumluluklar, önemli birtakım başlangıçlar devreye girecek. 21 Ocak’ta oluşan tutulma sosyal çevre alanlarınızı değiştirebilir, bu alanda hassas birtakım kararları karşınıza getirebilir sevgili Terazi’ler. Yine de bu sene alışkanlıklarınızın, tavırlarınızın olaylarla beraber değiştiğini göreceksiniz. Ama onun dışında sosyal çevre ilişkilerinizi ve yakın çevreyle olan bağlantılarınızı iyi kullanacaksınız. Güzel bir 2019 yılı diliyorum.