Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı, Hande Kazanova, Burcu İnci ve Dinçer Güner’den 2019 YAY Burcu Yorumu

Nuray Sayarı, Hande Kazanova, Burcu İnci ve Dinçer Güner’den 2019 YAY Burcu Yorumu

tarafından ker_def

2019 yılında burçlarla ilgili neler yaşanacak? Burcunuz size ne söylüyor? 2019 yılı neler getirecek? Burcunuza göre yeni yılın sizlere sağlayacağı avantajlar neler? Burcunuzun yeni yıldaki durumu hakkında bilgiler arka arkaya gelmeye devam ediyor.

Biz de sizler için ünlü astrologlardan burç yorumlarını araştırdık ve ortaya farklı detaylar çıktı.

2019 yılında Balık burçlarını neler bekliyor? Nuray Sayarı, Hande Kazanova, Burcu İnci ve Dinçer Güner sizler için 2019 yılı hakkında önemli bilglier sunuyor… İşte tüm detaylar:

ÜNLÜ ASTROLOGLARDAN 2019 YAY BURCU YORUMLARI

DİNÇER GÜNER:  Yaylar için, son 12 senenin en şanslı burcu yay olacak. İş desen iş, aşk desen aşk, para desen para… Yeni yılda bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni olan Jüpiter sayesinde sene boyunca burcunuzda ilerleyecek olan Jüpiter kilo aldırabilir ve alınan kilolardan kurtulmak pekte kolay olmayabilir. Aşırı inatçı, iyimser, tembel olabilirsiniz. Benim işim yaklaşan etkiler hakkında bilgi vermek ve uyarmak gerisi size kalmış, artık yediklerinize dikkat mi edersiniz, spora mı başlarsınız orasına siz karar verin. Şimdi gelelim müjdeli haberlere; yeni başlangıçlar yapmanız için türlü olanaklar ve fırsatlar sağlayacaktır. Bu ikili ilişkiler alanında da size aynı şekilde şanslar sunacaktır. Hayata artık daha iyimser bir pencereden bakmaya başlayabilirsiniz, kazançlarınızda gözle görülür bir artışın yanı sıra, din, felsefe gibi konulara ilgi duymaya başlayabilir, araştırabilir, okuyabilirsiniz. Atacağınız her adımda yardım ve destek bulmanız çok daha kolay olacaktır ve girişimlerinizin büyük birçoğu başarısızlıkla sonuçlanmayacaktır. Yeteneklerinizi ortaya çıkarabilmeniz için türlü olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Lüksünüze daha da düşkün olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili doğal bir koruma çemberi içinde olacaksınız. Olası sağlık problemlerinize daha kolay çözüm bulabileceksiniz. Bu dönem gizli kalmış ama fark edeceğini yeteneklerinizi geliştirebilir, bunları paraya dökebilirsiniz. Bu süreç kedi gibi 4 ayak üzerine düşme sürecidir. Hayatınızda olası meydana gelebilecek olan büyük krizleri çok rahat bir şekilde fırsata çevirebileceksiniz. Karizmanıza karizma katacak, kendinizi bir çok anlamda bilgi ile donatacaksınız. Bu sene irili ufaklı bir çok seyahatin yanı sıra, yurt dışına yerleşmek, yabancılarla iş yapmakta pek olası. Belki de akademik kariyer için kolları sıvayacaksınız kim bilir ? Ya da ilk yayınınızı, kitabınızı çıkaracaksınız ?
Satürn’ün ise Oğlak burcunda ki seyri ile sene boyunca deneyim, tecrübe, zorlanma, ders alacağınız ve sorumluluk alacağınız alan ise maddi konularla ilgili özellikle bir dizi ders vermeye başlayacak, parayı doğru ve etkin kullanma, paranın değeri, yatırımlarınızı değerlendirme, sahip olduklarınızın değerine ve farkına varma..vb bir çok konuda Satürnün derslerine açık olacaksınız. Satürn Oğlak burcunda iken zorunlu bir değişim, dönüşüm getirebilir sizlere, aniden sektör değiştirip paranızın geliş kaynağını değiştirebilirsiniz mesela? Ama dikkat Satürn bu, cimridir, soğuktur, süründürür. Bu yüzden sakın birikiminizi saçma sapan şeylere harcamayın, dımdızlak kalmayın sonra ortalıklarda. Maddi olarak dürüst olalım paranın bereketi olmayabilecektir, sanki gizli bir el hooop cüzdanınızdan paranızı çekebilecektir sinsice. Para aynı, şartlar standartlar aynı ama bir türlü gelmez o ay sonu, maaş zamanı. Valla akıllı olan bu süreçte kimseye zırnık koklatmaz, borç falan vermez, ben söyliyeyim de. Bu süreçte boyun ve boğazınıza ekstra dikkat edin. Bu dönem cengaverlik yapıp, aman paranın dibine vurucam diyip işi gücü bırakıp laylay birden düşünmeden işlere atılırsanız umumi tuvalete gidecek paranız kalmayabilir, lütfen bu yüzden dikkat edin. Odak nokta para para para. Ya da hayatınızda ilk defa para biriktirmeyi öğrenirsiniz. Kıt kaynaklarla çok iş yapacağınız bir dönem olacaktır sizler için. Kendi işinizi kurabilir fakat bunun için çok çalışmanız gerekebilir. Finansal konularda yeri geldiğinde soğuk ve katı kararlar almanız da olasıdır. Lüks harcamalar minimum düzeye iner bu dönemde bilginiz olsun.
Meydana gelecek olan Güneş ve Ay tutulmaları ise sırayla 6 Ocak, 21 Ocak, 2 Temmuz, 16 Temmuz ve 26 Aralık tarihlerinde meydana gelecek. 6 Ocakta ise yılın ilk Güneş tutulması meydana gelecek Oğlak burcunda. Finansal konular bu tutulmanın ilgi odağı olacak. Kazançlarınızı arttırabilir, evinizde ki eşyaları yenileyebilirsiniz. Alternatif para kazanma yolları arayabilir, yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durun. 21 Ocakta ise 0 Derece Aslan burcunda bir Ay tutulması meydana gelecek. Tutulmaların etkileri 15 gün kadar etkin olacak. Tutulma; yurt dışı, yabancılar, uluslar arası işler, eğitim, inançlar, hukuksal konular üzerinde etkili olacaktır. Tutulma etkisi ile iş konusunda önemli ve heyecan verici seyahatlere çıkmanız gerekebilir. Uzunca bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu yolculuk size özellikle kariyerinizi ilişkilendiren konularda elinizi güçlendirecek bir durum yaratabilir ya da çok umut ettiğiniz bir konuya daha da yaklaşabilirsiniz. Eğer ki elinizde bir süredir yazdığınız ve biriktirdiğiniz yazılarınız var bir yayın evi arayışı içindeyseniz, işte bu tutulma sizi bir yayın evi ile yollarınızı kesiştirebilir. Yeni bir marka yaratmak, patent işlerine girişmek, web sitesi açmak içinde fırsatlarınız olacaktır. Eğitimle ilgili de, radikal kararlar verebilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilir, yeniden üniversite okumaya karar verebilir, ya da yarım bıraktığınız bir eğitime dönmek isteyebilirsiniz. Bu dönem dostlarınızdan, arkadaşlarınızdan beklenmedik sürpriz destekler görebilirsiniz.

BURCU İNCİ: Sevgili Yaylar, 2019 yılı sizin için maddi kaynaklarınızla fazla meşgul olduğunuz bir yıl olacak. Hem kendi emeklerinizle kazandığınız maddi kaynaklarınızda hem de ailenizden size kalan hakkınız konusunda yoğun gündeminiz olabilir. 2018 yılında para kaynaklarınızla ilgili yaşadığınız dersleri düşündüğünüzde aslında 2019 yılında bu derslerinizi ön planda tutarak karar almanız ve davranmanız yerinde olur yorumunu yapabiliriz. Mahkeme konularınız varsa, miras çekişmeleri veya kredi, vergi gibi ödemeleriniz 2019 yılında hepsine çözüm aramak hatta hakkınızı aramakla geçebilir. Çok kolay bir yıl olmasa da, Jüpiter’in burcunuzdaki seyahati ile sanki tüm sorunlar kolaycacık çözüm bulacağa benziyor.

Astrolojide Jüpiter hangi burçta ilerliyorsa, gökyüzü tüm şanslı itici gücünü O burçtan yana kullanır. Sanki, rüzgarı yelkenlerinin arkasına alarak ilerleyen bir yelkenli gibi düşünebilirsiniz kendinizi. Bu arada Jüpiter’in zaten sizin yönetici gezegeniniz olmasından mütevellit doğuştan gelen bir şansınız olduğunu da belirtmeliyim. Şimdi Jüpiter en rahat ettiği, evinde yani Yay burcunda harikalar yaratmaya hazırlanıyor.

2019 yılında günlük sorumluluklarınızda hızlı değişimler olabilir. Biraz yaratıcı çözümler ve ani kararlarla gündelik yaşantınızı baştan kurgulama arzusu içerisinde olabilirsiniz.

NURAY SAYARI: Aşk: Aşk hayatınız diğer yıllara göre daha sönük geçebilir. Evli olan yay burçları, ikili ilişkilerinde bir takım sorunlar ile karşı karşıya gelebilir.

Para: Uzun zamandır hesaplamış olduğunuz kazanç listesi hayalini kurduğunuz kadar yüksek rakamda olmayabilir. Fakat yine de bu kazanç 2019 yılı ile birlikte elinize geçecek.

Sağlık: 2019 yılının ilk üç ayı kendinizi kötü hissedebilir ve kendinizi depresif bir ruh hali içerisinde bulabilirsiniz. Fakat daha sonra her şeyin düzelecek ve eski sağlığınıza geri döneceksiniz.

HANDE KAZANOVA: Kişisel girişimleriniz adına harika bir yıla giriş yapıyorsunuz sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar. Yepyeni bir sayfa var önünüzde ve bu sayfaya bu sene ne yazacağınız çok önemli. 12 yılda bir gelen şanslı döngü içine girdiniz ve bu yılın en şanslı burcu olarak karşımıza siz çıkıyorsunuz. Peki bu şansı nasıl değerlendireceksiniz? Bu sene çantanızı alın, planlarınızı yapın ve buna bağlı olarak gitmeniz gereken yerler, çalmanız gereken kapılar, harekete geçmeniz gereken konuları iyi planlayın ve bu alanlarda hızlı bir şekilde hareket etmeye özen gösterin. Diğer burçlara söylediğim gibi 13 Ocak, 16 Haziran ve 21 Eylül tarihlerinde büyük kişisel risklerden uzak durun.

Ev, aile, yuvanızla ilgili önemli kararlarda yanılma ihtimaliniz yüksek olacak. Gayrimenkul ile ilgili konularda aldanmalar, yanılmalar bu tarihlerde 8karşınıza gelebilir, önemli konu ve olaylarla yüz yüze kalabilirsiniz. Diğer taraftan bu sene, geçen sene de olduğu gibi Satürn yine para alanlarınıza geçiyor. Yani maddi konularda daha sorumlu daha organize adımlar atmanız gerektiğinin altını çiziyor. Öyle kafanıza göre para harcamalarında bulunmayacaksınız sevgili Yay’lar. Siz gezmeyi, dolaşmayı seven bir burçsunuz ama diğer taraftan hayat size gelecek günlerinizi de düşünmeye sevk edecek. Bu anlamda parayı ona kullanmalısınız.

Çünkü bu sene parayı nasıl kullanmanız gerektiğini tutulmalarla gayet iyi öğreneceksiniz. 6 Ocak’taki tutulma para ile ilgili konu ve olayları hayatınızda hızlandıracak. Önemli bir paranın sorumluluğu devreye girebilir ve siz bu sorumluluğa göre hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Diğer taraftan 21 Ocak’taki Ay tutulması seyahatlerinizi hızlandıracak, hayatta bunaldığınız noktalardan kaçış umudunuz yine bu tarihte olacak sevgili Yay’lar.

Yaz dönemlerinde ortak parasal konular, bir borcun altına girme gibi konu ve olaylar hayatınızda hızlanabilir. Jüpiter’den aldığınız desteklerle o kadar şanslı bir yıl içindesiniz ki, bu şansı en güzel şekilde değerlendirmek ve hayallerinize ulaşmanız dileğiyle diyorum. Güzel bir 2019 olsun.