Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan Balık burcu 1-8 Nisan haftalık yorumu!

Nuray Sayarı’dan Balık burcu 1-8 Nisan haftalık yorumu!

tarafından ker_def

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programının 1 Nisan Pazartesi günü ekrana gelen bölümünün konuğu ünlü astrolog Nuray Sayarı oldu.

Halkın dilinden burçların haftalık durumlarını net şekilde anlatan Nuray Sayarı, 1-8 Nisan haftası için önemli detaylar verdi. Burcunuz size ne diyor? Aşk, para, kariyer ve sağlık konularında detaylar veren Nuray Sayarı, Balık burcu için önemli detaylar aktardı. Videodan bu detayların tamamını izleyebilirsiniz.

Nuray Sarayı’nın bilgilerinin özeti ise şöyle:

Sevgili Balıklar, kişisel bakımınıza dikkat edin. Dikkat çekiyorsunuz. Bu hafta eşinizi sinir edecek tavır ve davranışlarda dikkat edin. Dikkat çekmek için tartışma çıkarırsanız kalıcı ayrılıklar olacak. Kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Daha kararlı ve planlı hareket edeceksiniz. Özellikle aşk hayatında geçtiğimiz günlerde ayrılık olduysa, birleşeceksiniz.

Her şey normalken tartışma çıkarırsanız ayrılık olacak. ,Anlayışlı, iç huzuru artıran bir balık olursanız mutlu olacaksınız. Bu hafta hiç bir şeyi dert etmeyin. Güleryüzlü olun. Bu hafta böyle davranmazsanız büyük sorunlara neden olabilirsiniz.Sağlığınız sıhhatiniz konusunda ilişkilerde dağılmalara neden  olursanız sorun olur.

Uzun süredir tamamlanamayan istekleriniz için tamamlanacak bir hafta olacak. İnsan detoksu yapıp, hayatınızdan çıkardığınız arkadaşlar geri dönecek. Mesafenizi koruyun.  Küsmeyin, gücenmeyin, darılmayın ama sizi üzmesine önem vermeyin. Dikkat çekmemeye özen gösterin. İlişkiniz zedelenebilir.