Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan Kova burcu 1-8 Nisan haftalık yorumu!

Nuray Sayarı’dan Kova burcu 1-8 Nisan haftalık yorumu!

tarafından ker_def

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programının 1 Nisan Pazartesi günü ekrana gelen bölümünün konuğu ünlü astrolog Nuray Sayarı oldu.

Halkın dilinden burçların haftalık durumlarını net şekilde anlatan Nuray Sayarı, 1-8 Nisan haftası için önemli detaylar verdi. Burcunuz size ne diyor? Aşk, para, kariyer ve sağlık konularında detaylar veren Nuray Sayarı, Kova burcu için önemli detaylar aktardı. Videodan bu detayların tamamını izleyebilirsiniz.

Nuray Sarayı’nın bilgilerinin özeti ise şöyle:

Sevgili Kovalar, bu hafta iç hastalıkları husunda dikkat edin. Kendinizle bu hafta ilgilenin. Hadi gidin check-up’a. Dikkatli ve tedbirli olun. Sağlığa bu hafta çok önem verin. Haftaya pazartesiye kadar çok dikkat edin.İlişkiler konusunda çok zorlanıyorsunuz, evli olanlar, eşleri tarafından istedikleri değeri sevgiliyi alamadıklarını düşündükleri için çok gözyaşı döküyorsunuz.

Bu hafta sizi anlaması için çaba gösterin. İç dünyanızdaki huzursuzluklardan kurtulacaksınız. Uyumsuzlar, geçimsizlikler sona erecek bu hafta. Beraberliğinizde bir yol ayrımı yaşıyorsanız, ya bitiş ya devam kararı alabilirsiniz. Geçimsizlikler yaşıyorsanız dengeyi bulacaksınız. Kendinizi çok sevin. Kendinizi sevin. Sevgi sizin kendinizle başlıyor. Umut edin.  Ödemeleriniz için ümitsiz olmayın. Parasal zorluklardan dolayı gecikmeler son bulacak. Her konuda kendinize güvenin.