Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan Terazi burcuna aşk hayatında umutlu sözler!

Nuray Sayarı’dan Terazi burcuna aşk hayatında umutlu sözler!

tarafından ker_def

Beyaz TV’de ekrana gelen Hayatta Her Şey Var programında konuşan ünlü astrolog Nuray Sayarı, TERAZİ burcu için çok önemli bir mesaj verdi.

Nuray Sayarı, şu ifadeleri kullandı:

“Düşündüğünüz aşk şarkılardaki kadar derin olmayabilir. Uzun bir süredir aşk, evlilik, ilişkilerde zorlandıkları her hususta içine düştüğünüz karamsarlıktan kurtuluyorsunuz. Endişeden arınıyorsunuz. Kaygı, korku, kuruntu, sıkıntı oluşturmuş her şeyden arınacağınız bir dönemdesiniz.

Evli terazi burçları aranızda sorun oluşturan her şeyi çözeceksiniz. Sorun yaşamak istemiyorum ve sorun duymak istemiyorum dediğiniz bir dönemdesiniz.

Aşk ve ilişki hayatınızda uzlaşmacı ve anlaşmacı olacağınız bir dönemdesiniz.

Para durumunuz ve iş durumunuz canlanıyor.Çabalarınızın karşılığını kesinlikle yıprandığınızın üstünde alacaksınız. Bu da size ayrı bir yaşam hazzı verecek.

Çabalarının karşılığını alacaklar. Teraziler para konusunda çok şanslılar.

Aşk konusunda yaşadıkları derinliklerden, kederlerden arınacaklar. Duygulu olacaklar ama daha mantıklı ve sevecen yaklaşım içinde olacaklar.

uzun süredir kafalarını kemiren, endişe yaşatan ve problem olan her şeyi çözecekler.

Sağlıkta daha dikkat. Kilo alma ve yağlanma haftasındasınız. Lütfen dikkat edin. Sağlıklı beslenin. Diyet teraziye uygun değildir. Bu psikolojiden çıkın, sağlıklı besleniyorum diyerek kendinizi formatlayın. 3 ay boyunca kilo konusuna dikkat etmeniz şart. Sağlıklı beslenmelisiniz. Çok dikkat edelim.”