Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan İkizler burcu 1-8 Nisan haftalık yorumu!

Nuray Sayarı’dan İkizler burcu 1-8 Nisan haftalık yorumu!

tarafından ker_def

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programının 1 Nisan Pazartesi günü ekrana gelen bölümünün konuğu ünlü astrolog Nuray Sayarı oldu.

Halkın dilinden burçların haftalık durumlarını net şekilde anlatan Nuray Sayarı, 1-8 Nisan haftası için önemli detaylar verdi. Burcunuz size ne diyor? Aşk, para, kariyer ve sağlık konularında detaylar veren Nuray Sayarı, İkizler burcu için önemli detaylar aktardı. Videodan bu detayların tamamını izleyebilirsiniz.

Nuray Sarayı’nın bilgilerinin özeti ise şöyle:

Sevgili İkizler, gözler bu hafta sizin üzerinizde olacak. Enerjinizi düşük, motivasyonunuzu yüksek tutun. Yaptığınız her konuşmada çok dikkat çekici olacaksınız. Nazar sorununuz var, tüm gözler hep sizin üzerinizde. Hayatınızdaki karışıklık tamamen son bulacak.

Çok hareketli olmayın, çok göze batmayın. Motivasyonu yüksek, enerjinizi dengede tutun. İlişkiler konusunda iftiraya uğradıysanız gerçekler bu hafta ortaya çıkacak. Ben bu gerçeği görmeseydim diye gözyaşı dökebilir kimi ikizler ilahi adalet bana gösterdi diyecek. Enerjinizi dengede tutmalısınız. İşsiz olanlar işsizlik durumundan arınacaksınız. Bu hafta borçlarınızdan çok kazanca odaklanın.

Para istiyorsanız hayal kurun, istediğiniz gelirin hayalini kurun. Borçlarınızdan çok elde edeceğiniz paranın hayalini kurun. Bu hafta bolluk bereketlik içinde olacağım olumlaması yapın bu hafta. Motivasyonunuzu yüksek tutun. İlişkinizde de motivasyonunuzu yüksek tutun.

Sıhhat ve sağlıkta özellikle solunum yolu rahatsızlığı hakkında dikkat edin. Doğuk algınlığı da olabilirsiniz bedeninizi koruyun. Kendinize sağlık olarak iyi bakın.