Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan Yengeç burcu 1-8 Nisan haftalık yorumu!

Nuray Sayarı’dan Yengeç burcu 1-8 Nisan haftalık yorumu!

tarafından ker_def

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programının 1 Nisan Pazartesi günü ekrana gelen bölümünün konuğu ünlü astrolog Nuray Sayarı oldu.

Halkın dilinden burçların haftalık durumlarını net şekilde anlatan Nuray Sayarı, 1-8 Nisan haftası için önemli detaylar verdi. Burcunuz size ne diyor? Aşk, para, kariyer ve sağlık konularında detaylar veren Nuray Sayarı, Yengeç burcu için önemli detaylar aktardı. Videodan bu detayların tamamını izleyebilirsiniz.

Nuray Sarayı’nın bilgilerinin özeti ise şöyle:

Sevgili Yengeçler, hayatı ilişkiler kon usunda sorgulayacaksınız. Alışkanlıklarına çok bağlıdırsınız, karar vermekte çok zorluk çekersiniz. Bu hafta hayatı sorgulamaya başlayabilirsiniz. Hayat daha keyifli olmalı diye düşüneceksiniz. Yengeçlerle birlikte olan kişiler bu hafta dikkat etsin.

Ben sabredemiyorum diyecek bu hafta yengeçler. Gelecek planları yapmanız için uygun bir hafta. Çok uzun süredir gelecekle ilgili karar versem mi vermesem mi diyordunuz. Bu ikilem ortamda kalkacak bu hafta. Ya tama ya devam diyecek. Hayata biraz daha keyif odaklı bakacaksınız. İçtikleri kahvenini bile lezzeti çok yüksek olacak.

Etrafınızdaki herkes sizin fikrinizi önemseyecek. Artık hayatı sorgulamaya başlayabilirsiniz. Duruşlarınız bile bu hafta dümdüz olacak. Sağlık konusunda iştahlarına dikkat etsinler. İştahınız çok açık olacak bu hafta.