Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan Oğlak burcu 1-8 Nisan haftalık yorumu!

Nuray Sayarı’dan Oğlak burcu 1-8 Nisan haftalık yorumu!

tarafından ker_def

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programının 1 Nisan Pazartesi günü ekrana gelen bölümünün konuğu ünlü astrolog Nuray Sayarı oldu.

Halkın dilinden burçların haftalık durumlarını net şekilde anlatan Nuray Sayarı, 1-8 Nisan haftası için önemli detaylar verdi. Burcunuz size ne diyor? Aşk, para, kariyer ve sağlık konularında detaylar veren Nuray Sayarı, İOğlak burcu için önemli detaylar aktardı. Videodan bu detayların tamamını izleyebilirsiniz.

Nuray Sarayı’nın bilgilerinin özeti ise şöyle:

Sevgili Oğlaklar,çok zor haftalar geçirmiştiniz. İş konusunda, kariyer konusunda çok güzel bir haftadasınız. Enerjim tükendi artık, olacaksa olsun dediğiniz bir haftadasınız. Yapmak isteyip yapamadığınız her işi ortaya koyacaksınız.

Kendinize sevginizi ve güveniniz de artacak. Küllerinden yeniden doğacağınız bir hafta. Kürküne bakıp da arkadaş olanları göreceksiniz bu hafta. Sahte dostlar türeyecek etrafınızda. Duygusallaşacaksınız ama  sakın kendinizi suçlamayın. Bu hafta gözünüzü açın. Kim gerçek dost, kim değil göreceksiniz. Çalışan bir oğlak değilseniz çok güzel fırsatlar gelecek. 1 Nisan’dan itibaren başlayabilirsiniz.

Oğlak burcuysanız ve yalnızsanız harika fırsatlar var ama sakın yüz vermeyin. 1 Nisan’a kadar oyalayın.Yanlış anlaşılmalara karşı dikkat edin. Sizleri yanlış anlayabilirler, mevkiniz için kimsenin sizin arkadaşınız olmasını kabul etmeyin. Sizi siz olarak kabul eden arkadaşlarınız olsun.Sağlıklı sıhhatli bir haftasınız. Gözlerinize çok dikkat edin. Düzenli uyuyun.Haftanın spotu: Seçici olun.