Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan Yay burcuna harika aşk fırsatının müjdesini verdi!

Nuray Sayarı’dan Yay burcuna harika aşk fırsatının müjdesini verdi!

tarafından ker_def

Beyaz TV’de ekrana gelen Hayatta Her Şey Var programında konuşan ünlü astrolog Nuray Sayarı, YAY burcu için çok önemli bir mesaj verdi.

Nuray Sayarı, şu ifadeleri kullandı:

“Haftanın en şanslısı Yay’lar… Aşka aşık olmanız sizi olumsuz etkileyebilir. Sevmeyi sevmek, sevgisiz yaşayamamak. Yalnız bir yay burcusunuzdur, arkadaşlarınız güzel aşklar yaşıyorsunuzdur, kendinizi talihsiz görüp mutsuz edebilirsiniz. Karşınızdaki kişileri kıskanmayın, iyi niyetli olun. Çalış senin de olur… İkili ilişkilerinde biraz kıskanç olabilirler.

Küçük ayrıntılar maddi olanaklarınız için fırsatlar sunacak. Küçük ayrıntıları bile büyük fırsatlara sunacakları bir dönemdeler. Son derece iş üretme, çalışma, kazanma konusunda yükseliş içerisinde oldukları bir süreçteler.

Paralarına para katacaklar. İmkanlarını yükseltecekler. Yalnız bir yay burcu iseniz, Jüpiter Yay burcunda. Her şeyi size bol bol, çift çift getirecek. Bu dönem kalbiniz boşsa lütfen kendinizi talihsiz ve şanssız görme duygusundan arınmalısınız.

Karşınıza çıkan yenilikler hayattan keyif almaya başlamanıza neden olacak.

Daha önce etkilendiğiniz ama hiçbir ilişki yaşamadığınız bir kişi varsa karşınıza çıkabilir, sizi bulabilir, size hayattan keyif alabileceğiniz güzel bir ilişki başlamasına sebep olabilir.

Başkalarının mutluluğu sizin mutsuzluğunuz olmasın. Onlara dua edin. Kendiniz için de onların yaşadığı güzelliklerin hayatınıza girmesine niyet edin. Her şeyin başı niyettir. Niyetiniz neyse akıbetiniz odur.

Vakti gelince sizin de olacak. Kafanızdaki meseleleri büyütmeyin, sindirin, başkaların mutluluğunu sindirin. Kendinize olumsuz enerjiler yüklemeyin. Kendinize talihsizlik modu yüklüyorsunuz, Jüpiter büyümesine neden oluşturur. Gerçekten fark etmediğiniz niyet sizin kaderiniz olur.

İnsanlar kendilerini bir bilgisayar gibi programlıyor. Ne ekersen, onu biçersin. Bunlara dikkat edersen hayat sana büyük imkanları sunacak.

Yaylar haklarında konuşulan çekilemeyen iş konusundaki kişilerden dolayı uzun zamandır zorlanıyordu. Onları iş hayatlarında baskılayan olabilir, galip gelen sen olacaksın. Kim size haksızlık ediyorsa, haksızlığın kendine döndüğünü göreceksiniz. Onurlu yaklaşın, sağlam duruşlu olun.

İş hayatınızda uğradığınız haksızlıklardan arınacaksınız. Kazancınız, düzeniniz, konumunuz değişecek. Haftanın galibi sizsiniz.

Sağlıklı olduğunuzu düşünerek sağlığınızı ihmal etmeyin.”