Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan Yengeç burcu için gizli iş yapıyorsanız aman dikkat uyarısı!

Nuray Sayarı’dan Yengeç burcu için gizli iş yapıyorsanız aman dikkat uyarısı!

tarafından ker_def

Beyaz TV’de ekrana gelen Hayatta Her Şey Var programında konuşan ünlü astrolog Nuray Sayarı, YAY burcu için çok önemli bir mesaj verdi.

Nuray Sayarı, şu ifadeleri kullandı:

“Duygularınızı doğru değerlendirmeniz gerekiyor. Biraz sıkıntılı bir dönemdesiniz. Daha ince eleyip sık dokumalısınız.

Karşıt burcunuzda Güneş tutulması gerçekleşti. Güneş tutulması bireylerin hayatındaki erkeği temsil eder. Eskiyi yıkıp yeniyi kurma, yeni başlangıçlar yapma hususunda bu tutulma onlara biraz zorluk verecek.

Çünkü Yengeç alışkanlıklarına bağlı olduğu kadar duygularında saplantılar yaşayabilir.

Yengeçler gizli, saklı işler yapıyorsanız hiç kimse göremez, bilemez diyorsanız; sakladığınız, gizlediğiniz her şey ortaya çıkacak.

İnsanlar hata yapabilir, nefis oyunları ile kendine de karşısındakine de haksızlık edebilir. Herkes kendini aldatır. Aldatan bir yengeç burcu iseniz, gizli işler yapıyorsunız aldandığınızla yüzleşeceğiniz bir haftadasınız.

Gizli ilişkiniz varsa hemen sonlandırın. Ya da hayatınızdaki kişiler hakkında seçim yapın.

İş ve çalışma hayatınızda uzun süredir kafa yorduğunuz, hak ettiğimi kazanamıyorum diyor iseniz, çaba sarf ettiğiniz her şeyin sonucunu alacaksınız. Güzel kazançlar elde edeceksiniz. Sorumluluk almaktan hiç çekinmeyeceksiniz. Üretkenliğinizin artacağı bir dönemdesiniz.

Aile içerisinde sorunların gerçek sebebini sorgulayın. Samimiyet, sıcakkanlılık çok önemli olacağı için çevrenizde size samimi gelen kişiler gerçekten samimi miydi, değil miydi artık bunu sorgulamanıza gerek kalmayacak. Kişilerin enerjilerini görebilecekler ve arkadaşlık ilişkilerinde dağılmalar yaşayabilirsiniz.

Yeni bir ev alabilirsiniz, evlilik teklifi alabilirsiniz. Sağlam adımlar atarak kendinize duyduğunuz güvenin çok daha artmasına olumlu yönde etki edecektir.”