Ana sayfa Dizi Haberleri Beren Saat sustu, Kıvanç Tatlıtuğ açıkladı! Aşk-ı Memnu’dan 12 yıl sonra aynı projedeler!

Beren Saat sustu, Kıvanç Tatlıtuğ açıkladı! Aşk-ı Memnu’dan 12 yıl sonra aynı projedeler!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlandığında fırtınalar koparan Aşk-ı Memnu dizisinin üzerinden geçen yıllara karşın efsanesi hiç bitmedi, bitecek gibi de görünmüyor! Dizinin final tarihi olan 24 Haziran’da her yıl Bihter’in öldüğü sahneye atıfta bulunarak ölüm yıldönümü ile anılıyor, Aşk-ı Memnu yeniden hatırlanıyor. Ekranda bir çığır açan dizi olan Aşk-ı Memnu, hikayesi kadar oyunculukları, dizideki oyuncuların gösterişli kıyafetleri ile çok konuşulmuş, dizi tarihimizde adeta bir dönemi kapatıp yenisini açmıştı.

O diziden sonra Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’i yeniden bir arada görmek için sürekli olarak seslerini yapımcılara duyurmaya çalışıyorlar. Sosyal medyadan da her fırsatta bu durum dillendiriliyor. Sonunda bu çağrıları da yanıt bulmuşa benziyor. Zira bir süredir iki oyuncunun bir projede yeniden birlikte kamera karşısına geçecekleri şeklindeki iddialar, Kıvanç Tatlıtuğ’un yaptığı bir açıklama ile doğrulanmış görünüyor!

Her ne kadar Beren Saat bu konuda sessiz kalmış olsa da Tatlıtuğ’un yeni projesi ile ilgili sözleri, ikilinin bir sinema filminde birlikte oynayacakları iddialarını da karşılamış görünüyor!

Beren Saat sustu, Kıvanç Tatlıtuğ açıkladı! Aşk-ı Memnu'dan 12 yıl sonra aynı projedeler! 8

Stil danışmanı Başak Dizer ile evli olan Kıvanç Tatlıtuğ, kısa bir süre önce baba olmuştu. Kurt Efe ismini verdikleri oğulları ile ilgili soruları yanıtladı önce oyuncu. Baba olmanın heyecanını yaşayan Tatlıtuğ, “Şimdi daha çok anlıyorsun nasıl büyüdüğünü, hangi şartlarda büyüdüğünü, o empatiyi kurabildik” diyerek duygularını paylaştı.

Kurt Efe için bazen annesine, bazen kendisine benzetildiği yorumunu yapan oyuncu, sarı saçlı olduğunu, yüzünün de daha çok eşine benzediğini aktardı.

Merak edilen bir başka konu da Beren Saat ile sinema filmi projesiydi. Kıvanç Tatlıtuğ, önümüzdeki günlerde bir sinema filminde rol alacağını açıkladı. Proje ile ilgili ilk açıklamasındaki sözleriyle de iddiaları doğrulamış oldu.

Beren Saat sustu, Kıvanç Tatlıtuğ açıkladı! Aşk-ı Memnu'dan 12 yıl sonra aynı projedeler! 9

Geçtiğimiz hafta Beren Saat’e Kıvanç Tatlıtuğ ile sinema filminde yer alacağı iddiaları sorulmuş ancak oyuncu yanıt vermemişti. Fakat herhangi bir yalanlama yapmaması da dikkatleri çekmişti.

OGM Pictures imzalı ve hikayesini Nuran Evren Şit’in yazdığı, New York’ta çekilecek olan filmle ilgili Kıvanç Tatlıtuğ’un ilk açıklaması şu sözlerle oldu: “Bir süre Amerika’ya gideceğim. Bir sinema filmi var. Sonra döneceğim, İstanbul’da projelere bakacağım.” Tatlıtuğ, projeyi bu sözlerle doğrulamış oldu.

Netflix’te yayınlanacak olan filmle ilgili yapılan bu açıklama sonrası Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ’un yıllar sonra yeniden bir araya gelecek olması, izleyenler açısından sevindirici bir gelişme olarak niteleniyor bu açıklamayla birlikte…