Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay dizileri arka plana attı, yeni hedefi çok önemli!

Nurgül Yeşilçay dizileri arka plana attı, yeni hedefi çok önemli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Nurgül Yeşilçay, kadınların sorunlarında öncü rol üstlendi! Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın son dönemde yaptığı açıklamalar, sosyal medya üzerinden verdiği mesajlarla kadınların sorunlarına yönelik olarak öncü bir rol oynadığını görebilirsiniz.

Geçen sezon Gülperi isimli dizide başrolde yer aldıktan sonra yeni sezon için Oktay Kaynarca ile tiyatro yapmayı isteyen Yeşilçay, bu hedefi Kaynarca’nın iş yoğunluğu nedeniyle gerçekleşmeyince kendisini resme verdi. Bu süreçte herhangi bir dizide de yer almayan oyuncu, kadınlara yönelik sorunlar konusunda güçlü çıkışlarına destek bulur ise bu yolda devam edeceği de kesin gibi gözüküyor.

Lise yıllarında resim eğitimi alan ve uzun süre bu yeteneğini gör ardı eden Nurgül Yeşilçay, 2019 yılının yaz aylarında eşi tarafından bıçaklanarak kızının gözleri önünde yaşamını yitiren Emine Bulut cinayetinin ardından büyük bir karar aldı.

Yeşilçay, yeniden resim yapmaya başladı ve kadına yönelik şiddete de tepkisini bu yolla verme kararı aldı. Uzun süredir de resim üzerine çalışan oyuncu, 11 Mart’ta Balat’ta sergisini açıyor.

Nurgül Yeşilçay dizileri arka plana attı, yeni hedefi çok önemli! 7

Anemas Zindanları’nda gezilebilecek sergi için ünlü oyuncu, “Bir kadının gözlerimizin içine baka baka ‘Ölmek istemiyorum’ diye haykırdığını görünce bu sergiye karar verdim. Sosyal medyada paylaşmak yerine resimle anlatmak istedim” diyerek kadına yönelik sergisinin verdiği mesaja dikkat çekti.

Bunun yanı sıra 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için mesaj veren oyuncu, dikkat çeken şu ifadelerde bulundu: “Sevişme sahnelerine yalnızca kadın oyuncuların damga vurmadığı, hamilelik sonrası kilolarıyla hiç bir oyuncunun dikkat çekmediği, erkeklerin kötü esprilerine maruz kalmadığımız bir başlangıç olsun. Kadın olmak çok güzel! Utanmayacağımız günler yakında.”

Nurgül Yeşilçay, son dönemdeki bu çıkışları ile kadınların sorunlarına yönelik olarak öncü bir rol üstlenmeye başladı.