Ana sayfa Kadın Haberleri Nurgül Yeşilçay’ın tepki gösterdiği sevişme algısı, Hazar Ergüçlü’nün umurunda değil!

Nurgül Yeşilçay’ın tepki gösterdiği sevişme algısı, Hazar Ergüçlü’nün umurunda değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Hazar Ergüçlü’ye tepki gören sevişme sahnesi soruları! Netflix’te Hakan Muhafız dizisinin 3. sezonu yayınlandı. Dizinin 3. sezon 3. bölümünde yer alan Hazar Ergüçlü ile Çağatay Ulusoy’un sevişme sahneleri sosyal medyada çok konuşuldu.Bu durum ünlü oyuncu Ergüçlü’ye de soruldu.

Ancak hatırlandığı üzere ünlü isimler dizilerdeki veya filmlerdeki sevişme sahnelerinin kadın oyuncular üzerinden gündem olmasından çok rahatsız. Nurgül Yeşilçay da geçtiğimiz gün bu yönde bir açıklama yapmış ve basının bu algı durumunu eleştirmişti.

Nurgül Yeşilçay'ın tepki gösterdiği sevişme algısı, Hazar Ergüçlü'nün umurunda değil! 8

Resim sergisinin açılışında konuşan Yeşilçay, “Sadece dizi film değil, bütün dünyada sevişme sahnelerin hep kadın oyuncular damga vurur. Kadın oyuncu hamile kalır kiloları konuşulur. Halbuki tek tip estetik anlayışına biraz karşı çıkmamız lazım. Çünkü suyu çıktı olayın.Hepimiz de bunun kurbanı olduk. Hepimiz tek tipe doğru gidiyoruz, çok da doğru bulmuyorum” açıklamasında bulundu. Oyuncu, basını da eleştirdiğinin altını çizdi.

HAZAR ERGÜÇLÜ TEPKİ GÖSTERMEDİ!

Hazar Ergüçlü katıldığı etkinlikte eleştirilen bu sorulara yeniden muhatap oldu. Oyuncu bir tepki göstermeden sorulara yanıt da verdi. Ergüçlü’ye ayrıca Taner Ölmez ile sevişme sahneleri de hatırlatıldı.

Muhabirler, “Çekimler zor mu geçti, yönetmen sevgiliniz Onur Ünlü seyretti mi, ne tepki gösterdi?” şeklinde sorular yöneltti.Ünlü oyuncu ise, “Her şeyden önce ben oyuncuyum. Rol neyi gerektiyorsa onu yapıyorum. O sahneler de zor geçmedi. Onur’a gelince; sevgilim seyretti ve hiç tepki göstermedi. Ne diyecek ki!” şeklinde yanıt verdi.

Nurgül Yeşilçay'ın tepki gösterdiği sevişme algısı, Hazar Ergüçlü'nün umurunda değil! 9

Bir tarafta Nurgül Yeşilçay’ın kadın oyuncular üzerinden sevişme sahnelerinin öne çıkartılması tepkisi, diğer yanda ise Hazar Ergüçlü’nün bu durumu sıradan olarak görüp tepki göstermeden yanıt vermesi…

Kadın oyuncuların bu konuyu çözebilmesi için ortak bir tepki geliştirmesi şart gibi gözüküyor.