Ana sayfa Dizi Haberleri Nursel Köse’nin Güvercin dizisinde Avlu’yu hatırlatan halleri!

Nursel Köse’nin Güvercin dizisinde Avlu’yu hatırlatan halleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güvercin dizisinde ters köşe yapmak alışkanlık oldu! Star TV ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Güvercin dizisinin 13. yeni bölümü 15 Mart akşamı izleyicilerle buluşacak. Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse gibi önemli isimleri buluşturan yapımda dikkat çeken sahneler var.

Dizide Genco Özak’ın canlandırdığı Ökkeş karakteri bıçaklandı.. Cenaze töreni düzenleniyor ama bu tören Ökkeş için mi yoksa başka birisi mi ölecek? İşte bu sorunun yanıtı bilinmiyor.Bir de silah taşımaya başlayan Müslüm’e babası Bedir’den tepki var. Bedir, silahı almak isterken ateş alacak. Kimseye bir şey olacak mı bilinmiyor?

Bir cenaze ve 2 ters köşe… Pazar günü yine heyecan dolu anlar izleyeceksiniz. Bir de Nursel Köse’nin geçen sezon Avlu dizisinde canlandırdığı Kudret’e hatırlatan hapishane halleri var ki, izleyiciler için bir dejavu olacak. Avlu’daki Kudret sanki Güvercin dizisine gelmiş gibi izleyeceksiniz.

Senaryonun çok hızlı aktığı, olayların nereye varacağının tahmin bile edilemediği dizinin yeni bölümde sizleri neler bekliyor? İşte Güvercin 13. bölümden 2. fragman: