Ana sayfa Güncel Haberler Tuba Büyüküstün, corona virüs aldatmacasına kandı sonra herkesi uyardı!

Tuba Büyüküstün, corona virüs aldatmacasına kandı sonra herkesi uyardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, gece yarısı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın corona virüsün Türkiye’de tespit edildiğini açıklamasından sonra birçok kişi gibi sevdiklerini uyarı maksatlı gönderdiği bir mesajın hatalı olduğunu anlayıp bu durumu sosyal medyada herkesin bilgisine sundu.

Sosyal medya ortamında yoğun bir şekilde paylaşılan ve Unicef imzası taşıyan bir uyarı yazısını görmüşsünüzdür. Altında Unicef olunca daha dikkat çeken bu paylaşımın sahte olduğunu vurgulayan Tuba Büyüküstün, yapılan kandırmacayı instagram hesabından açığa çıkarttı.

Büyüküstün kendisinin de bu yanılgıya düştüğünü ve Unicef’e ait olmayan bilgiyi yakınları ile paylaştığını belirterek, tüm takipçilerine uyarıda bulundu.

Unicef ile konuşarak doğru bilgiyi paylaşan Büyüküstün, herkesi corona virüs konusunda aşağıdaki mesajıyla uyardı:

Sosyal medya hayatımızda çok yer alıyor. Twitter, instagram , whatsapp grupları.. Özellikle çocuklar söz konusu olunca biz annelerin bazen birden fazla veli whatsapp grubu olabiliyor. Tabi ki iyi niyetle, fakat bazen duyduğumuz ve gördüğümüz her bilgiyi çocuklarımızı korumak adına bu gruplardan birbirimizle paylaşıyoruz. Dün altında UNICEF in bir paylaşımı oldugu yazan bir yazı önüme geldi. Bir anlığına ben de inandım ve paylaşmam gerektiğini düşündüğüm kişilerle paylaştım. Fakat arkasından emin olmadığım bir bilgi olduğuna ayarak sildim ve unicef Türkiye’den çok sevgili takım arkadaşıma sordum. Bu yazının asla UNICEF ile bir ilişiği olmadıgını söyledi. Evet, Unicef ‘in Corona Virüsü ile ilgili tek bilgilendirme tablosu budur. Diğerlerine lütfen itibar etmeyin. Başka bir bilgilendirme olursa sizinle paylaşacağım. Sevgiyle kalın❣️✨ #unicef #unicefturkiye #coronavirüsü

Tuba Büyüküstün, corona virüs aldatmacasına kandı sonra herkesi uyardı! 7