Ana sayfa Foto Galeri O kadar başarılı ki daha çok konuşulur! Bizim Hikaye’nin Rahmet’i Yağız Can Konyalı’yı ne kadar tanıyorsunuz?

O kadar başarılı ki daha çok konuşulur! Bizim Hikaye’nin Rahmet’i Yağız Can Konyalı’yı ne kadar tanıyorsunuz?

tarafından zk zk

O kadar başarılı ki daha çok konuşulur! Bizim Hikaye'nin Rahmet'i Yağız Can Konyalı'yı ne kadar tanıyorsunuz? 7
2015 yılında Takım: Mahalle aşkına isimli filmde rol alan oyuncu, o dönem Fanatik gazetesine verdiği bir röportajda futbola duyduğu aşkı dile getirerek şöyle konuşmuştu:

“İlk aşkım sinema değil futbol. Hem hobimi hem işimi birleştirmiş olmaktan çok mutluyum. Ama yıllar geçtikçe cevabım futbol olacakmış gibi geliyor. Tabii sinemada da uzun süre kariyer hedefim var. Oynadığım karaktere bakınca futbolculuk aşırı disiplin gerektiren meslek. Oyunculukta en azından roller değişiyor ya da ekstra başka bir yapmaya vaktiniz olabiliyor. Ama bir futbolcu bütün hayatını sadece futbolu, maçı ve gelecek eleştirileri düşünerek yaşamak zorunda. Çok daha göz önünde ve hemen herkesin izinsiz yorumunu belirtebileceği bir meslek… Bu filmin benim için önemi geçmişteki futbolcu olma hayalimi, rol de olsa gerçekleştirmekti. Zaten bir futbolcu gibi 1 ay boyunca her gün idman yaptık. Kondisyon eksiğim vardı (gülerek..).”

Yağız Can Konyalı, ilk hangi diziyle ekrana gelmişti?