Ana sayfa Foto Galeri O kadar başarılı ki daha çok konuşulur! Bizim Hikaye’nin Rahmet’i Yağız Can Konyalı’yı ne kadar tanıyorsunuz?

O kadar başarılı ki daha çok konuşulur! Bizim Hikaye’nin Rahmet’i Yağız Can Konyalı’yı ne kadar tanıyorsunuz?

tarafından zk zk

O kadar başarılı ki daha çok konuşulur! Bizim Hikaye'nin Rahmet'i Yağız Can Konyalı'yı ne kadar tanıyorsunuz? 7
Genç oyuncu ekranda ilk olarak Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Aydın rolüyle yer aldı. İstanbul doğumlu olan oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu. Yağız Can Konyalı’nın ilk oyunculuk deneyimi 2006 yılında çekilen İlk Aşk filmiyle olmuş. Daha sonra 6 yıl boyunca dizi ya da sinemada yer almayan Konyalı, bu kez 2012’de Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle ekran macerasına başlamış. 2013’te Kor isimli kısa filmde oynayan genç oyuncu, 2015’te rol aldığı Adı Mutluluk filminden sonra Takım: Mahalle Aşkına filmindeki rolüyle ilk ödülü olan 52. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali’nde “Behlül Dal Jüri Özel Ödülü”nü aldı.

Ateş isimli sinema filminin ardından bu kez Bizim Hikaye ile gündeme gelen Yağız Can Konyalı, görünen o ki başarıl performansıyla daha çok konuşulmaya ve dizilerde yer almaya devam edecek. Konyalı, sinemanın yanında futbola duyduğu ilgiyi de devam ettiriyor ve küçük yaşlarından beri Beşiktaş taraftarı olarak çok fazla maça gittiğini anlatıyor. “Özellikle üniversite hayatımda okulum Dolmabahçe’ye 3 dakika mesafedeydi, en zevk aldığım şey Cuma günleri dersten sonra üzerimi giyip, Beşiktaş Kazan’ın orada arkadaşlarımla toplanıp stada gitmekti. Üniversitede ilk yıl maça gittiğim için hocalarım beni bütünlemeye bıraktı (gülerek…). Ayrıca en sevdiğim beste “Sevinmek için sevmedik”” diye konuşan Yağız Can Konyalı, bir kulübün taraftarı olmanın, o kulübün ailesinin içinde olmak olduğunu belirterek ” Birtaraftar grubundan olmanın aidiyet ve güven hissi verdiğini düşünüyorum. Çünkü maç izlerken senin tuttuğun takımdan bir futbolcunun sakatlanmasıyla, ailenden birinin sakatlanması aynı duygu, yani ben öyle hissediyorum” diye konuştu.