Ana sayfa Sosyal Medya O nasıl bir asalet, zarafet! Esra Bilgiç, fotoğraflarıyla kendisine hayran bıraktırdı

O nasıl bir asalet, zarafet! Esra Bilgiç, fotoğraflarıyla kendisine hayran bıraktırdı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara ilk olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Sultan olarak gelmişti Esra Bilgiç. Aslında çok kısa bir süredir tanınıyor. 1992 Ankara doğumlu olan oyuncu, henüz 28 yaşında. 2014 yılında Diriliş Ertuğrul dizisinde oynadı. Bu onun ilk rolüydü.

Dün yani 14 Ekim doğum günü olan oyuncu, aslında Hacettepe Üniversitesi’nde Arkeoloji bölümü mezunu. Bilgiç, bu okuldan sonra Bilkent Uluslararası İlişkiler Bölümü’ne gidiyor. Fakat gönlüne oyunculuk ateşi düştüğü anlaşılan Esra Bilgiç, karşımıza Diriliş Ertuğrul ile çıkıyor.

Bu süre içerinde futbolcu Gökhan Töre ile evliliğiyle de dikkatleri çeken oyuncu, 2017 yılında evlendiği Töre ile 2019 yılında boşanıyor. Esra Bilgiç, Diriliş Ertuğrul’un ardından da ömrü kısa süren Bir Umut Yeter isimli dizide yer aldı.

O nasıl bir asalet, zarafet! Esra Bilgiç, fotoğraflarıyla kendisine hayran bıraktırdı 10

Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide Tolgahan Sayışman ve Hazal Subaşı ile kamera karşısına geçti. 6 bölüm sonra final yapan dizideki oyunculuğuyla da dikkatleri çekti.

Medyadan uzak bir hayat süren Esra Bilgiç, sosyal medya hesabını da çok etkin kullanmıyor. Diriliş Ertuğrul dizisinin farklı ülkelere satılmasıyla yabancı hayranları da oluştu. Özellikle Pakistan’da dizinin gösterilmesiyle hem hayran kitlesi büyüdü hem de farklı Pakistanlı firmalarla marka yüzü olmak konusunda anlaşmalar yapıyor.

Esra Bilgiç, bilindiği gibi şu sıralar Show TV’de Murat Yıldırım ile Ramo dizisinde oynuyor. Sibel karakterini başarılı performansıyla canlandıran oyuncu, aynı zamanda güzelliğiyle de dikkat çeken bir isim.

Sibel Bilgiç’in instagram sayfasından yaptığı son paylaşımdaki fotoğrafları ise hemen herkese aynı sözleri söyletti. Oyuncunun zarif ve asil duruşuna övgüler geliyor.

Kısa sürede 300 binden fazla beğeni alan fotoğraflara Ramo ve BKM’nin resmi sayfalarından da kalp emojili yorum geldiği dikkatlerden kaçmıyor.

İşte o fotoğraflar:

O nasıl bir asalet, zarafet! Esra Bilgiç, fotoğraflarıyla kendisine hayran bıraktırdı 11

O nasıl bir asalet, zarafet! Esra Bilgiç, fotoğraflarıyla kendisine hayran bıraktırdı 12

O nasıl bir asalet, zarafet! Esra Bilgiç, fotoğraflarıyla kendisine hayran bıraktırdı 13