Ana sayfa Dizi Haberleri Of be Son Yaz dizisinde ne bölümdü öyle! Unutulmazlar arasına yazıldı!

Of be Son Yaz dizisinde ne bölümdü öyle! Unutulmazlar arasına yazıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Son Yaz dizisi sezon finalinden önce dün akşam 20.bölümü ile birlikte Fox TV ekranında yerini aldı. Dizinin 4 Haziran Cuma günü sezon finali yapacağı ve 2. sezonda da ekranda olacağı geçtiğimiz hafta netleşmişti. Çekimleri Çeşme’de yapılan dizi bu sezonun en etkileyici projelerinden birisi oldu.

Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan ve Funda Eryiğit’in başrollerinde yer aldığı diziye sonradan Gökhan karakteri ile katılan Olgun Toker de çok başarılı bir performans ortaya koyuyor. Dizinin 20. bölümünde Gökhan’ın yaptıkları izleyicileri şaşkına çevirdi.

Babası Selçuk Taşkın’dan yaşadıklarının acısını çıkartacağını söyleyen Gökhan’ın yaptıkları izleyicileri de şaşkına çevirdi. Akgün ise kurşun yağmuru arasına daldı ve babasını kurtarmak için canını ortaya koydu. Ancak Gökhan kararlıydı ve Selçuk Taşkın’ı kaçırmayı başardı.

Of be Son Yaz dizisinde ne bölümdü öyle! Unutulmazlar arasına yazıldı! 14

Dizinin hayranları ise 20. bölümün çok heyecanlı ve unutulmayacak bir bölüm olduğuna yönelik yorumlarıyla dikkat çekti. Son Yaz dizisinin 20. bölümü izleyicinin hafızasında unutulmazlar arasında yer aldı. Birçok dizi hayranı “Bu bölümü asla unutmayacağım. Efsaneydi. 1 dakika bile kaçırmadım” diye yorum bıraktı.

Başrol oyuncularının çok iyi performanslar ortaya koyduğu konusunda hemfikir olan dizinin takipçileri, Son Yaz’ın hikayesini ve aksiyon dolu gidişattan çok memnun olduklarını ifade ediyorlar. Dizinin 20. bölümünde Canan ile Yağmur’un duygusal sahneleri de izleyiciler tarafından çok etkileyici bulundu.

Dizinin duygusal sahneleri de izleyicileri fazlasıyla etkiledi. Son Yaz, gelecek hafta sezon finali yapacak. Yaz arası verecek olan dizi, muhtemelen Eylül ayında yeniden ekrana dönüş yapacak.

Duyguların yoğunlaştığı, Akgün’ün babasını kurtarmak adına kendini kurşunların önüne attığı o anları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.