Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı bitti ve Aslıhan Güner, Fox TV’nin çok iddialı dizisiyle anlaştı!

Kuzey Yıldızı bitti ve Aslıhan Güner, Fox TV’nin çok iddialı dizisiyle anlaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /  Detay- 2 sezon Show TV ekranında yer alan Kuzey Yıldızı dizisi Ordu’da çekildi. Toplam 64 bölüm yayınlanan dizide başrollerde yer alan Aslıhan Güner ile İsmail Demirci ikilisinin çok başarılı bir uyum sağlaması dikkatlerden kaçmadı. İkili diziyi adeta yüksekte tutmayı başardı ve uzun süre ekranda kalmasının da temel nedeni oldu.

Kuzey Yıldızı dizisi önceki hafta ekran ömrünü tamamladı. Büyük ve etkileyici bir serüven daha sona erdi. Ancak Aslıhan Güner’in dizi yolculuğu yeni bir proje ile devam edecek. Güner’in bir süredir sürpriz olarak bahsettiği konunun detayları ortaya çıktı.

Kızıl olan saçlarını normal haline döndürmesi ve saçlarını kısaltarak yeni bir imaj yapan oyuncu hayranlarını çok şaşırtmıştı. Acaba bu yeni imaj yeni dizi için mi? İşte bu soru da soruldu. Detaylar ise ortaya çıktı. Aslıhan Güner, 25 Film tarafından hazırlanmakta olan Fox TV’nin yeni dizine başrol oldu.

Kuzey Yıldızı bitti ve Aslıhan Güner, Fox TV'nin çok iddialı dizisiyle anlaştı! 7

Uzak Şehrin Masalı isimli yeni dizi, 2021-2022 sezonunun en iddialı projelerinden birisi olarak ifade ediliyor.  Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Güner ile anlaşma sağlandı. Oyuncunun başroldeki partneri ise henüz netleşmedi.

Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizide Güner Umay isimli karaktere hayat verecek. Oyuncunun yeni bir imaj ile izleyici karşısına çıkacağı da belli oldu. Temmuz ayında çekimleri başlayacak olan dizi, Aslıhan Güner’in kariyer yükselişinde önemli bir atılım daha olacak.