Ana sayfa Güncel Haberler Oğlunu kaybeden Hümeyra’nın çok acı anları! Cenazede ünlü isimler yalnız bırakmadı

Oğlunu kaybeden Hümeyra’nın çok acı anları! Cenazede ünlü isimler yalnız bırakmadı

tarafından zk zk

Usta Oyuncu Hümeyra, dün çok büyük bir acı yaşamış ve 47 yaşındaki oğlunun ölümüyle sarsılmıştı. Bir gece önce birlikte olduğu oğlunu, ertesi gün arayıp ulaşamayınca evine giden oyuncu, onun cansız bedenini bulmuştu. 72 yaşındaki usta oyuncu, kalp krizinden öldüğü anlaşılan oğlu Sadık Bigat’ı bugün toprağa verdi. Hümeyra’yı yakın dostları, sevenleri yalnız bırakmadı.

Cenazede Hümeyra’ya destek olmaya gelen ünlü isimler de vardı. Cenazede zorluklar durduğu görülen Hümeyra’yı dostları teselli etmeye çalıştı. Zincirlikuyu Camiisi’nde yapılan cenaze töreninde menajeri Ayşe Barım, “Akşam üstü birliktelermiş. Ertesi gün 12.00 – 13.00’e kadar haber alamayınca Hümeyra hanım evine gidiyor ve vefat etmiş olarak buluyor oğlunu… Çok büyük bir acı” açıklamasını yaptı.

Cenazeye Hümeyra’yı yalnız bırakmayan Halit Ergenç, Berrak Tüzünataç, Çağan Irmak, Boran Kuzum, Serkan Keskin, Meriç Aral, Özge Özpirinçci, Gonca Vuslateri gibi ünlü isimler katıldı.

Korona riski nedeniyle herkesin uzak durduğu ve sarılmasına izin verilmediği Hümeyra, önüne bant çekilen bir banka oturtuldu Geçtiğimiz yaz birlikte Biz Böyleyiz filminde ve Kadın dizisinde birlikte oynadığı Özge Özpirinçci de Marmaris’teki tatilini bırakıp Hümeyra’ya destek olmaya gelmişti. Özpirinçci’nin yere oturarak eline kolonya döktükten sonra emniyet bantının arkasından Hümeyra’nın elini tuttuğu görüntülerde görülüyor.

İşte tv100 kameralarının çektiği cenazeden o anlar: