Ana sayfa Sosyal Medya Öğretmen dizisi sosyal medyada olay yaptı!

Öğretmen dizisi sosyal medyada olay yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında ilk bölümü 4 Mart Çarşamba akşamı başlayan Öğretmen dizisi, daha ilk anlarından itibaren sosyal medyada ciddi bir karşılık buldu. Binlerce mesaj paylaşıldı. Liselerdeki öğrencilerin durumlarına ayna tutan bir yapım olan Öğretmen dizisinde İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin ve Şerif Erol gibi önemli isimler buluştu.

Dizinin ilk bölümü ile ilgili yorumların önemli bir bölümü olumlu… İlker Kaleli’nin yeniden ekrana dönüşü hayranlarını mutlu etti. Kaliteli bir yapım olarak değerlendirilen Öğretmen’in sağlam bir hikayesi olduğu fikrindeki izleyiciler, heyecanlı ve sürükleyici buldular.

İlk etapta dizinin ana fikrini tam olarak anlayamayan izleyiciler,bu gizemin ne zaman çözüleceğini merak ediyor. İntihar eden Rüya ile Akif öğretmen ve eşi arasında nasıl bir bağlantı var herkes bunu da merak etmekte.

İzleyiciler Babil gibi Öğretmen’in de günümüz dünyasına ayna tutan bir yapım olduğu fikrinde ve twitter ortamında da dizi TT listesine girdi. Paylaşılan binlerce mesajda diziye yönelik genellikle övgü ifadeleri vardı.Bir de İlker Kaleli’yi izleyicilerin çok özlediği de yorumlara yansıdı.

Öğretmen dizisi sosyal medyada olay yaptı! 7