Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen dizisinde İlker Kaleli tamam da, bir eksiklik gün yüzüne çıktı!

Öğretmen dizisinde İlker Kaleli tamam da, bir eksiklik gün yüzüne çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle artık Pazar günleri buluşmaya başlayan Öğretmen dizisinin 5. bölümü geçtiğimiz gün yayınlandı. İlker Kaleli ve Ceren Moray’ı başrolde buluşturan dizide iddialı isimler var. Serkan Keskin, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu ve Şerif Erol dizinin başrollerinde yer alan diğer isimler olarak sıralanıyor.

Ancak ekranda birçok genç ismi de görüyoruz. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da diziyle ilgili değerlendirmesinde bu gençlerin performanslarına yönelik sert bir eleştiride bulundu.

Mart ayında yayınlanan ilk 4 bölümü çok beğenilen dizi, pandemi arası vermişti. 6 aydan fazla bir süre sonra yeniden ekrana gelen Öğretmen’in reytinglerindeki düşüş şaşırtıcıydı.

Sina Koloğlu’na göre Öğretmen dizisinin en büyük eksikliği genç isimlerin oyunculuk performanslarının düşük olması…

Öğretmen dizisinde İlker Kaleli tamam da, bir eksiklik gün yüzüne çıktı! 2

Ahlak sorgulaması, sosyal medya eleştiri, düzen ve adalet çelişkilerinin yer aldığı mesajlarıyla dikkat çeken Öğretmen dizisinde cast konusunda hata yapıldığını düşünen Sina Koloğlu, şu görüşü ortaya attı:

“Bu diziden çıkacak en önemli ders, genç oyuncu yetersizliği. Önemli sahneleri bu genç cast götürdü. “Götürmeye çalıştı” diyelim ve daha yetenekli bir ekip beklentisi kaçınılmaz su yüzüne çıktı.”