Ana sayfa Sosyal Medya Öğretmen dizisinin Gizem’i Afra Saraçoğlu’ndan sosyal medya uyarısı!

Öğretmen dizisinin Gizem’i Afra Saraçoğlu’ndan sosyal medya uyarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Afra Saraçoğlu, geçen sezon Kardeş Çocukları dizisi ile dikkat çekmişti. Bu sezon ise dizinin erken final yapması ile üzülen oyuncu, 2020 yılına da yeni dizi Öğretmen ile iyi başlangıç yaptı. Fox TV ekranında yayınlanan Öğretmen’in başarılı çıkışı, Saraçoğlu adına da sevindirici bir gelişme oldu.

Son yılların en çok konuşulan oyuncularından olan Afra Saraçoğlu, şimdilerde dizi setinde çekimlerin durdurulması nedeniyle ekranda yer alamıyor. Evinde koronavirüs salgınından korunma çabası içindeki oyuncu, toplum olarak alışık olmadığımız, şahit olmadığımız bir sürecin yaşandığını belirtti.

Habertürk gazetesine koronavirüs günlerini anlatan oyuncu, bu zor dönemde insanın kendisini izole etmesinin önemine işaret etti.  Oyuncu, “Ben de gerekmedikçe hiç evden çıkmayarak bu dönemi en sağlıklı şekilde atlatmaya çalışıyorum. Hatta kaç gün oldu evdeyim saymadım bile. İki tane tatlı köpeğim var. Onlarla çok vakit geçiriyorum” diyerek ev halinden bahsetti.

Face time üzerinden arkadaşları ile sıklıkla görüşen Saraçoğlu, annesi ile birlikte daha önce hiç yapmadığı tarifleri denemek için de mutfakta bir hayli vakit geçiriyor.

Ekmek yapmayı öğrendiklerini dile getiren oyuncu, annesi ile birlikte cilt bakımı konusunda da birbirlerine yardımcı olduklarını ifade etti. Ünlü oyuncu, “Evde okuyamadığım kitap varsa kitap okuyorum. Piyano çalmak en büyük hobim. Piyanonun başına geçiyorum bazı günler. Böylelikle gün nasıl geçiyor anlamıyorum” diye konuştu.

blank

Sosyal medyada oyuncu arkadaşları ile birbirlerine ve takip edenlere moral olması için canlı yayınlar yaptıklarını anlatan Afra Saraçoğlu, bunun eğlence amaçlı olarak yapıldığının unutulmaması gerektiğini belirtiyor.

Ünlü oyuncu, “Ben Afra olarak doğal, neşeli, samimi ve net bir şekilde duygularımı paylaşan biriyim. Bu nedenle oyuncu arkadaşlarım ile bu dönem sosyal medyadan verdiğimiz mesajlar doğru yere gitsin çok isterim” diyerek de izleyenlerin dikkatini çekmeye çaba harcadı.

Ortak vicdanın önemine de işaret eden oyuncu, ev hallerini, özelini paylaştığını ve bunların farklı şekillerde yansıtılmasının ise doğru olmadığını sözlerine ekledi.