Ana sayfa Sosyal Medya Oğuzhan Koç’un ömrü boyunca anlatacak büyük bir hikayesi var!

Oğuzhan Koç’un ömrü boyunca anlatacak büyük bir hikayesi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç, Harbiye konseriyle büyük beğeni topladı. Sürprizleriyle de dikkat çeken Koç, performansıyla da alkış aldı.Dostlarının yalnız bırakmadığı Oğuzhan Koç, hayatı boyunca anlatacağı muhteşem bir anı sahibi olduğunu söyledi.

Instagram hesabından teşekkür paylaşımı yapan Oğuzhan Koç, Harbiye konserinde Fettah Can, Cansu Kurtçu, Murat Dalkılıç ve Murat Boz ile birlikte şarkı söylemişti. Sevgilisi Yağmur Tanrısevsin ile sahnede romantizm rüzgarları estiren Koç, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ve milli oyuncuları da ağırladı, ayrıca sahnede bir araya geldi.

Babası Bahattin Koç’u sahneye davet eden popçu babasıyla birlikte ‘Huma Kuşu’ türküsünü seslendirdi. Baba-oğulun performansı ayakta alkışlandı.

Oğuzhan Koç, tüm bu yaşananlar için katılan herkese aşağıdaki mesaj ile teşekkür etti:

Babasıyla pozunu paylaşan oyuncuya çok sayıda beğeni geldi.

İşte o paylaşım:

Harbiye’deki ilk konserimde beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma ve bana sahnede eşlik eden heyecanımı paylaşan birbirinden değerli müzisyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bir teşekkür de canım babama,bana ömrüm boyunca anlatacak muhteşem bir anı verdiği için…

Oğuzhan Koç'un ömrü boyunca anlatacak büyük bir hikayesi var! 7