Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Okan Bayülgen, 25 kuruş olan poşetlere çok çarpıcı bir teklif geldi!

Okan Bayülgen, 25 kuruş olan poşetlere çok çarpıcı bir teklif geldi!

tarafından ker_def

Son günlerin gündeminden düşmeyen marketteki poşetlerin paralı olması konusu, sosyal medyada tartışılmaya devam ediliyor.

Kimi kesimler poşetlerin paralı olmalarına tepki çekerken, kimi kesimler de doğanın korunmasına katkıda bulunmak için doğru bir karar olduğu görüşünde.

Şovmen Okan Bayülgen de çevre katliamına katkıda bulunacak ve insan sağlığını etkileyen konuyla ilgili olarak, 25 kuruş değil, 20 lira bile yapılabileceğini savunarak, bu alışkanlığın yok edilmesini savundu.

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, son günlerdeki poşet tartışmasıyla ilgili bir açıklamada bulundu. “25, 50 kuruşa 1 liraya değil, 10, 20 liraya satalım ki insanlar bunları kullanmaktan kaçınsınlar” diyen Bayülgen, “Bu yolla poşet kullanımını azaltalım hatta zamanla yok edelim” ifadesini kullandı.

Okan Bayülgen, Show Radyo’daki programında son zamanlarda çokça konuşulan poşet tartışmasını ele aldı.

Poşet tartışmalarından büyük hicap duyduğunu dile getiren Bayülgen, tüm dünyada poşet çantalarının satıldığını belirterek,

“İnsanlar böylelikle alışveriş arabaları ve bez çantalarını yanlarına alarak alışverişe çıkmaya başladı. Ben de bu kampanyanın tamamen yanındayım. Bugün yediğimiz balıklarla midemize plastik doldururken hatta son araştırmalarda doğaya saçılan poşet ve plastikler nedeniyle bunları sadece yemekle kalmıyor aynı zamanda o plastiği soluyoruz” dedi.

Okan Bayülgen, 25 kuruş olan poşetlere çok çarpıcı bir teklif geldi! 7

“Çocuklarımızı plastik solutarak büyütüyoruz”

“Başka korkunç bir durumdan bahsedelim” diye sözlerini sürdüren Bayülgen, şöyle dedi:

“Belki orta yaşlı ya da yaşlı insanlar için büyük bir sorun olmayabilir ama çocuklarımızı plastik yedirerek ve plastik solutarak büyütüyoruz ki bu gerçekten çok korkunç. Eğer bunun yolu poşeti satmaktan geçiyorsa bari o poşeti satalım. Hatta 25, 50 kuruşa 1 liraya değil, 10, 20 liraya satalım ki insanlar bunları kullanmaktan kaçınsınlar. Bu yolla poşet kullanımını azaltalım hatta zamanla yok edelim.”