Ana sayfa Sosyal Medya Yok artık Oktay Kaynarca! Süleyman Çakır efsanesine Hızır Çakırbeyli yorumu!

Yok artık Oktay Kaynarca! Süleyman Çakır efsanesine Hızır Çakırbeyli yorumu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay –Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, ince zekasını bir kez daha konuşturdu. Bugüne kadar yer aldığı yapımlarda canlandırdığı karakterleri iz bırakan Kaynarca, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin fenomen karakteri Süleyman Çakır’a Hızır Çakırbeyli üzerinden mesaj yolladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile 5 sezondur ekranda yer almakta olan Kaynarca, Süleyman Çakır için paylaştığı mesajında Hızır Çakırbeyli’nin ağzından mesaj paylaşarak her iki yapımın hayranlarını da mutlu etmiş oldu.

Süleyman Çakır karakteri için geçmişte neler yapıldığı zaten iyi biliniyor, hala ölüm yıldönümlerinde anılan bu karaktere Oktay Kaynarca, aşağıdaki mesajı ile selam yolladı.

İşte ünlü oyuncunun hayranlarını çok mutlu eden paylaşımı:

SÜLEYMAN ÇAKIR ..Yine ölüm yıldönümünde tt olup, en çok konuşulanlar listesinin başına geçmiş..”Gerçi vefat tarihi 08/04/ 2004 olarak tecelli etmiştir ama olsun :))” Bu arkadaşla olan yolculuğumuz bana da çok şey öğretti çok şey kattı.. Sevenleri sevenlerimdir, hepsini kucaklıyor sevgilerini üzüntülerini paylaşıyorum..! Hızır Çakırbeyli ..????

Yok artık Oktay Kaynarca! Süleyman Çakır efsanesine Hızır Çakırbeyli yorumu! 7